Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cebula na sto procent

szklanki ze słoików po musztardzie

Polecane posty

Gość cebula na sto procent

:O

Gość gość
Fajniejsze po piwie

Ja specjalnie kupiłem sporą ilość pewnej musztardy dla kształtnych słoiczków, które teraz robią za literatki :).

Gość gość
jakie literatki taki literat musztardowy kafeteryjny misio :O

>>>musztardowy kafeteryjny misio<<< Odezwał się szpaner, pozbawiony własnego smaku i gustu :(. Kup sobie zaokrągloną musztardę Develey i po opróżnieniu weź "szklankę" do ręki. Ciężko będzie Ci znaleźć, równie dobrze wyważoną literatkę. Podobne szkło, mogłem kupić po 16zł/szt, a za musztardy dałem po 5zł w promocji. przynajmniej nie obawiam się ich stłuczenia :D :D :D. Zresztą musztarda miodowa była SUPER :D :D :D.

Gość mallinna
ciężko, czy raczej trudno byłoby ci znaleźć rzetelny argument na rzecz twojej obecności na babskim forum musztardowy lowelasie

>>>ciężko, czy raczej trudno byłoby ci znaleźć rzetelny argument na rzecz twojej obecności na babskim forum musztardowy lowelasie<<< Już to raz tłumaczyłem :). Nie ma drugiego forum, o tak niskim poziomie intelektualnym użytkowników :D :D :D. Tutaj wystarczy sensownie sklecić dwa zdania i już człowiekowi poprawia się samoocena :). Na dodatek podczytują to z nudów całkiem sensowni ludzie, więc te dwa zdania nie trafiają w próżnię :) :) ;).

Gość gość
właśnie miałam napisac o słoiczkach po musztardzie miodowej, ale mnie ktos ubiegł :D ekstra są te "szklaneczki", najpierw kupiłam musztardę dla musztardy, ale potem już dla naczynia :D

Mam też fajny, rżnięty kufelek, w którym oryginalnie była musztarda :). Ostatnio kupiłem dużo miodu w słoikach na zatrzask i teraz trzymam w tym bazylię, majeranek i inne przydatne "posypki" :). Ładnie wyglądają na półce :) :) :).

Gość gośćula
tak misio1 o tę musztardę chodziło ,też kolekcjonuje te słoiczki :) poza tym musztarda całkiem całkiem

Gość gość
crème de la crème de la société z musztardówkami w dłoniach :O

Tylko PRAWDZIWY BUC ocenia rzeczy po nazwie, a nie po ich użyteczności, wyglądzie i innych walorach. x Jakby Ci g_wno w worek zapakowali, szynka napisali i w drogich delikatesach wystawili, tobyś chwaliła jakie smaczne :D :D :D. x Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka już rzadko :(.

Gość gość
Misiaku dlaczego nie spisz? :(

Gość gość
czy wy jesteście wszyscy popier/doleni? :O

Gość gość
Argument użyteczności, to oręż prostaków w walce o wyniesienie swojego prymitywizmu do rangi idei. :classic_cool: