Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile jedza wasze 9 tyg dzieci

Polecane posty

Gość gość

Moj jest na mm,do tego odciągam i daje mu swoje mleko 3 razy dziennie.w sumie to je co 3 h 120 mm.po moim mleku nie wytrzyma tych 3 godz.

Gość gość
mój je identycznie tylko nie wiem ile je mojego mleka bo z piersi je, ale często jeszcze go dokarmiam po około 60 ml po jedzeniu więc sądzę, że niewiele. Je co 3-4 h po 135 ml (mleko z rossmana), po moim mleku jak niedokarmiony to max godzina i jest głodny. Niby karmienie tworzy się w głowie, bardzo chciałabym karmić, ale nie umiem dzieciaka wykarmić. :/ Myślałam, ze ma kolki bo się darł mi po godzine półtora, ale okazało się, że moje dziecko jest po prostu głodne.

Gość gość
heh, mam to samo... założyłam nawet wątek na jednej ze stron, ale szybko mnie mamuśki zlinczowały za ratowanie się mm... mały ma 9 tygodni i też je często, od kilku dni daję mu też mm dwa razy dziennie, robię 180 ml ale nie zjada wszystkiego, czasem zje 50, czasem 120, różnie. z piersi się nie zawsze najada bo potrafi wisieć, jak wczoraj, od 4 do 7 i po kąpieli nic nie było, więc trzeba było dać butlę :(. chyba jednak będę trochę dokarmiać...