Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem w agencji było słabo.

Polecane posty

Gość gość
Z balaganu ? -kobiety te wykonuja kawal dobrej roboty i przynajmniej sa szczere tj.masz kase, masz sex o jakim marzysz juz za kilkadziesiat dolarow na wyciagniecie reki. Czesto prostytutki sa bardziej porzadne i maja mniejszy przebieg niz kobiety ktore mozna spotkac np. w clubach. Pojecia mozesz nie miec i wielu facetow rowniez co do tego czym zajmowala sie ich/twoja towarzyszka na studiach (4 na 10 trudni sie prostytucja) Wielu nie wie jaki sex oferowala ich "przykladna" zona np.murzynom. Wielu nie wie, ze wychowuje nie swoje dziecko ktore bynajmniej nie przytaszkal bocian i dlugo moglbym jeszcze wymieniac. Chyba nie myslales ze twoja ewentualna partnerka jest/bedzie na twoja wylacznosc.

Gość gość
No to ładnie dałeś się załadować w "bambuko" kobietom, nieudaczniku :D Teraz ci pozostają tylko bałagany :D

Gość gość
az 4 na 10? ja yebie, wiedzialem ze tego sporo, ale ze az tak ...

Gość gość
Ula -akurat ci facet powie ze korzystal z profesjonalistki. Myslisz, ze w jakim celu tam chodza żonkisie. hehe Facet u prostytutki moze nawet na rozmowe liczyc, bo przeciez zonce nie bedzie sie zalil poniewaz z miejsca mialby latke c***y. Wszystko zalezy jak spojrzec.

Gość gość
Tutaj też masz łatkę pipy Widmo :D

Gość gość
:44 a moze to ty dales/as sie w konia zrobic udaczniku, bo ja nie musze jechac do egiptu aby wielblady zobaczyc. Tak jak nie musze wchodzic do wody aby przekonac sie ze jest mokra. Na dobra sprawe, to nawet nie wiadomo czy ja w ogole sex uprawialem, bo to sa moje prywatne sprawy. hehe

Gość gość
:52 a ty masz latke hiv'a

Gość gośćula
widmo ,mój ex mi powiedział że łazi i jeszcze płakał jak bóbr że mnie kocha i chce wracac :D:D ,a fuj ,3 metry w bok.

Gość gość
Co za błysk intelektu, szkoła Wilka :D

Gość gość
Ale idiota. Kto normalny mówi swojej lasce o takich rzeczach?

Gość gośćula
i nawet nie dlatego że mógłby coś zlapać a dlaego że dla mnie facet który łazi po burdlach i wywala w jedną noc 2 tys na panny to dno

Gość gość
Ja nie chodzę do agencji towarzyskich. Czat, eamore albo odloty - ale wtedy też muszę mieć pewność że to nie agencja dlatego wchodzę na garsonierę

Gość gość
90% klienteli zamtuzów to ozenieni. oficjalne dane z TV.

Gość gość
Ula -szczerowina i za to dostal kopa w d**e od ciebie i jeszcze te lzy w tle buhahaha na co on liczyl naiwniak, przeiez przy kobiecie okazac slabosc to strzal we wlasne kolano. Ja nie popieram zdrad i jak cos nie gra w zwiazku to naprawia sie, a w ostatecznosci konczy sie zwiazek i droga wolna. Mysli ze jak facet sie pusci np. w clubie z cichodaja to jakas roznica. Przeciez to nic nie zmienia z kim skoczyl w bok. A jak korzystal z profesjonalistki to widocznie czegos brakowalo. Bardzo duzo mlodych dziewczat lezy jak kloda w alkowach sypialni, co to za sex, zero demona. O obrabianiu galy to pojecia nie ma bardzo duzo dziewczyn, a pozniej sa tego skutki. Nie wiadomo jak ty sie zachowasz jezeli twoj towarzysz nie bedzie cie zaspojalal i nie da ci orgazmu.

Gość gośćula
a daj ty mi spokój z taką szczerością,ok mógł powiedziec ,ale nie pierdolić pózniej o miłosci i powrocie,przecież to zenada Dobrze się stało bo nabrałam pewności że dobrze zrobiłam ze go pogoniłam i mogę żyć bez stresu co by było gdyby i bez głupiego idealizowania

Gość gośćula
a co ja bym zrobiła to wiem ,bo nie mam 20 lat ,rozstałabym się i poszukała takiego z równym mojemu temperamentem ,a nie szukała na boku

Gość gość
Na szczęście ty Widmo nie musisz się martwić o dobrą gałę, w końcu Wilk jest mistrzem w te klocki :D

Gość gość
Najbezpieczniejszym rozwiazaniem sa "mieszkaniowki" Ale jak kobieta oglasza sie w sieci, to wczesniej czy pozniej przyjda do niej panowie od "ochrony" Ktos to musi obstawiac i reagowac na wypadek agresywnego klienta, bo przeciez sama kobieta sie nie obroni. A najlepiej to przygr***** sobie jakas studentke dyskretnie i malym nakladem kosztow, ale jak wycwaniona to koszt miesieczny wyjdzie ze 3 tysiaki.W zwiazku legalnym kobieta tez kosztuje i facet za to placi jakby nie spojrzec, a kobieta wystarczy ze nogi rozlowy za dziesiec druga. hehe

Gość gość
Ula -no jasne, ze dobrze zrobilas, bo co to za dzielenie losu z kims kto nie zasluguje na zaufanie ktore powinno byc podstawa w relacjach. I lepiej ze wczesniej tak sie stalo niz pozniej. W ogole w obecnych czasach ciezko jest o kogos wiernego, ale warto kogos takiego szukac co nie jest latwe.

Gość gość
Musisz płacić 3 tysiące za seks? Ale jesteś paskudny w takim razie :D

Gość gość
:44 Nawet prowokowac dobrze nie potrafisz, a jak pytasz mnie o jakies pieniadze, to cala kasa poszla na karme dla psa i suple

Gość gość
Ale oczywiście każda kobieta jest wyjątkowa :D

Gość gość
a jak było u Was...?

Gość gość
Jestem kobietą, chciałabym skorzystać z usług kobiety jednak nie wiem jak ją znaleźć.

Gość gośćula
normalnie :) podzwoń po burdlach i spytaj o takie usługi,podejrzewam ze niewiele się nadzwonisz