Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze pod górkę

Przeciętni muszą się wykazywać zaradnością żeby móc zdobyć kobietę

Polecane posty

Gość Zawsze pod górkę

Jakie to niesprawiedliwe. Jak facet jest przystojny, to może być podrzędnym kelnerem albo magazynierem bez matury, a i tak będzie miał branie.

Gość gość
Nie obrażaj mnie, bo sam nie mam matury.

Gość gość
zycie nie jest sprawiedliwe

Gość Zawsze pod górkę
Dlatego przeciętni faceci wolą prostytutki.

Gość rozi en
nie prawda. facet musi byc w moim typie abym wogole zwrocila na niego uwage ale nawet jesli bedzie nieprzecietnie przystojny i w moim typie ale bez rozumu, wiecznie bezrobotny, pijak itp to nie ma szans. wyglad jest wazny ale na rowni z rozumem.

>>>Przeciętni muszą się wykazywać zaradnością żeby móc zdobyć kobietę<<< Tobie chyba chodzi o głupich, a nie o przeciętnych :D. Facet wykazujący się zaradnością, przestaje być przeciętniakiem :) i kobiety to zauważają :). Tylko człowiek głupi jest przeciętny pod każdym względem. Głupi dlatego, że nie potrafi docenić i rozwijać własnych zdolności, a jedynie jojczy o urodzie i kasie innych.

Gość ja zaluje ze nie
poszedlem do zawodowki i nie zostalem robotnikiem - bym zarabial lepiej. teraz mam 30 lat, jestem po studiach, od zawsze pracuje w biurze, wiec szalu nie ma. do roboty fizycznej juz mi sie nie chce isc, bo cenie sobie wygode oraz osmiogodzinny dzien pracy oraz wolne weekendy.

Gość ja zaluje ze nie
misio1 , moze nie jestem super zaradny i wiele mi brakuje, ale nie zamienilbym swojego zycia na robote fizyczna, bo bym musial harowac jak wol. :D