Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze pod górkę

Przeciętni muszą się wykazywać zaradnością żeby móc zdobyć kobietę

Polecane posty

Gość gość
myślicie, że tak łatwo naściemniać ile to się zarabia ? Jak laska zobaczy, że przychodzi na randkę z buta lub taksówką zamiast podjechać po nią własnym porsche i zamiast rolexa za 10 tys euro nosisz Casio za tysiaka to każda ogarnięta laska od razu skuma, że ma do czynienia z pozerem a nie facetem z kasa.

Gość gość
Widać frustratko nic nie wiesz o dzieciach :( Stałe pokarmy można wprowadzać już od pół roku od urodzenia a i dziecko nie musi być karmione naturalnym mlekiem ponadto mleko można odciągać. Ty po prostu wolisz siedzieć w domu i żerować na mężczyźnie. Wszędzie próbujecie wykorzystywać fakt, że macie możliwość rodzić dzieci. Dobrze, że jest coraz więcej samodzielnych kobiet, które nie uwieszają się na mężczyźnie.

Gość gość
Dajcie spokój z tym bajerowaniem za 200-400zł ma atrakcyjną dziewczynę na godzinkę.

Gość trzeba bylo isc do
zawodowki,to by kasa byla lepsza

Gość gość
zawodowki,to by kasa byla lepsza XXX Ciekawe gdzie :D bo moi znajomi po zawodówkach zarabiają najniższą krajową :D jedynie jeden mechanik wyciąga 2500 ale to też "kokosy" nie są :D

Gość gość
To nie lepiej zamiaz bajerowac ze siea ma pieniądze -faktycznie mieć taka pracę aby mieć pieniądze?Nie trzeba wtedy zmyslac i baby będą waliły drzwiami i oknami?

Gość trzeba bylo isc do
jakbym poszedl do zawodowki i nie zostal robotnikiem - bym zarabial lepiej. teraz mam 30 lat, jestem po studiach, od zawsze pracuje w biurze, wiec szalu nie ma. do roboty fizycznej juz mi sie nie chce isc, bo cenie sobie wygode oraz osmiogodzinny dzien pracy oraz wolne weekendy.

Gość gość
Pracowałem przez 3miechy na budowlance w Norwegii, miałem 8tyś na czysto po odliczeniu wszystkiego, ale skończyło się bo nie nadawałem się do tej roboty...

Gość gość
A ja mam znajomych głównie po studiach.W śród nichch są tacy z 10000\mc i z 1500\mc,płci obojga

Gość trzeba bylo isc do
wolalbym za 1500 zl robic w urzedzie, niz za 8 tysiecy na budowie. :D

Gość gość
gość 21:08 Bo jesteś mięczakiem...

Gość trzeba bylo isc do
a po jakiego grzyba mialbym byc spracowanym dziadem z budowy? zeby lasce kupowac naszyjnki z perlami? wole pracowac po 8 godzin dziennie i miec wolne weekendy, jak cywilizowany bialy czlowiek.

Gość gość
a do wyboru jest tylko niewdzięczna praca biurowa po studiach i bycie budowlańcem w Norwegii ? Trzaaa było iść na medycyne i zostać chirurgiem plastycznym to byście trzepali kasę, że hoho :classic_cool:

Gość gość
Ja to bym chciała 8000 i nie pracować w weekendy :)

Gość trzeba bylo isc do
nie kazdy ma szanse zostac lekarzem, a z dwojga zlego to lepiej byc urzedasem co ma 2 tysiace miesiecznie, niz jakims budowlancem czy spawaczem.

Gość gość
nie kazdy ma szanse zostac lekarzem x i tu sie myslisz bo szanse ma kazdy ale nie kazdemu sie chce.

Gość gość
Nie każdy ma predyspozycje - wykucie regułek na pamięć nie swiadczy o tym,że ktoś może być dobrym lekarzem

Gość gość
Jak nie lekarzem to....ja jakbym była młoda to poszlabym teraz na politechnikę .I uczyła się języków. Ale i tak nie narzekam.

Gość gość
To trzeba sobie znaleźć swoją nisze.Jeden ma zdolności do języków,drugi do "medycyny" trzeci to humanista itd

Gość gość
drugi do "medycyny" trzeci to humanista itd x medycyna to głównie studia humanistyczne, więc twoje zdanie nie za bardzo ma sens.

Gość gość
No i co się czepiasz.humanista to tez historyk,polonista. Z reszta nieważne.ważne żeby mieć pomysł i go zrealizować.Można być tez handlowcem albo zakonnica.co kto woli.

.ja jakbym była młoda to poszlabym teraz na politechnikę .I uczyła się języków. <><><> Tiaaa...i wydaje Ci się, że jak ktoś idzie na politechnikę to z urzędu ma zagwarantowaną dobrze płatną pracę :) ? Większość ludzi z tytułem inżyniera zarabia mniej niż 7 tysięcy na czysto a ci co zarabiają więcej to nieliczne, uzdolnione wyjątki.

Gość gośćewunia
Osoba z 19:31 napisała całą prawdę. Wartosciowe kobiety nie szukają Mercedesow, apartamentow i sygnetow. Tak samo jak dla wartościowych mężczyzn uroda nie jest najwazniejsza u kobiet. Dlatego trudno oddzielić ziarno od plew urodziwym wartosciowym kobietom i majętnym wartosciowym mężczyznom/kobietom. Na wszystkie te grupy czyha masa pasożytów różnego typu.

Gość gość
Shaf----niktnie ma zagwarantwanej pracy,chyba ze w biznesie rodziców. No cóż,myślę ze politechnik a-moglobu być ciekawe. Czemu nie?

Gość gość
Jakiś spec od medycyny tu się (jak widzę znalazł)! Medycyna humanistyczna? Poważnie? x Poważnie. Co masz niby na medycynie ścisłego ? Jedną biochemię, na poziomie 3 gimnazjum, którą każdy tzw. "human' może przepchnąć na głupią tróję. Medycyna to studia humanistyczne. Medycyna nie jest wiedzą ścisłą bo nie da się przewidzieć jej wyniku. Ktoś kto twierdzi, że studia medyczne to studia ścisłe niech lepiej zapozna się ze semantyką znaczenia "nauki ścisłej'.

Gość gość
mnie tam bardziej podniecają dobrze zbudowani budowlańcy a męskimi dłońmi ,na jednego przy pracy bez koszulki aż się zapatrzyłam zbyt długo no i tak ,niż jakieś urzędaski krawaciarze biurowe szczypiorki :-) no i zgadnijcie kto jest lepszy w łóżku

Gość trzeba bylo isc do
ale i tak lepiej byc inzynierem co zariaba 4-5 tysiecy, niz budowlancem co zarabia 8

Gość gość
No właśnie i co wam z tych budowlańców? Mój wujek za granicą pracował na budowie, teraz ma 47 lat i rentę ,bo przez kręgosłup nie moze normalnie pracować.