Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testuje za 5 dni kto ze mna ?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
U mnie bóle jak na @ więc niestety nie robie sobie nadziei Termin @ na czwartek W środe już mogę testować ale nie sądze że się uda Mam typowe bóle jak na @ i mysle ze przyjdzie szybciej

Gość gość
A test na iq kiedy zrobisz idiotko?

Gość gość
mi test pozytywny w pierwszej ciazy wyszedl dopiero kilka dni po spodziewanej miesiaczce, wiec przy drugiej ciazy nie bede testowac tylko bede cierpliwie czekac czy okres przyjdzie czy nie ;p

Gość gość
no i dalej czekam albo na @ albo na 2 kreseczki :-) bóle jak na @ minęły tak jak bóle piersi Termin @ mam na czwartek Poczekamy zobaczymy ale szczerze wątpie że się udało Nie korci mnie zrobienie wcześniej testu Poczekam do terminu @ Najszybciej zrobie w środe

Gość gość
Macie regularen cykle ze tak dokladnie wiecie kiedy testowac ? Mam na mysli to czy zawsze okres macie co. Np 30 dni i 31 lub 32 jak nie ma okresu to testujecie czy np czekacie z 5-7 dni i dopiero po takim opoznieniu testujecie? Czy od razu w dniu spodziewanej miesiaczki lecicie po test! I jak wyjdzie negatywny kolejnego dnia robicie kolejny i tak az do przyjscia @.?

Gość gość
macie regularne cykle :P

Gość gość89
Testuje w środę,dzisiaj mialam brązowe plamienia ktorych nie mam zazwyczaj.

Gość gość
Brazowe plamienia czasem poprzedzaja wlasciwa miesiaczke , mi sie czasem tak zdarza, tobie zycze ciazy oczywiwcie jesli chcesz, grunt to sie jednak nie nakrecac, co ma byc to bedzie, wystarczy 3-5 dni cierpliwosci i zazwycżaj wszystko sie wyjasnia.

Gość gość89
Oczywiście staram sie o dzidzie od 3 cykli za poprzednie to klapa, wiec stwierdziłam ze nie bede sie nakrecac, jak siw uda to bede bardzo sie cieszyć,jesli nie to bede starac sie dalej

Gość gośćolkk
ja tam takich problemów nie mam, nie mam problemu z zachodzeniem w ciążę. a na okresie się właśnie złapałam, w lutym miałam okres 13 go ,a w marcu 7go. fakt nie miałam tak intensywnego krwawienia ale 7 dni było więc mi do głowy nie przyszło ale zaczął mnie brzuch boleć, piersi większe.mdłości itP. zrobiłam test i wyszło że nie jestem ale coraz gorzej się czułam i poszłam do ginekologa a tu mówi że płód na 10tyg. serce już słychać było

Gość gość
Gosciu...mozesz jeszcze dokladniej napisac jak to z toba bylo? Testy ci wychodzily negatywne mimo ciazy 10 tygodniowej?? Szok. Jak to mozliwe? Co na to lekarz powiedzial?

Gość gośćautorka
to ja autorka dziś powinnam dostać @ ale...... ku mojej ogromnej radości na teście pojawiły się dwie kreseczki Jestem w ciąży :-)

Gość gość
Ekstra :)