Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za granicą uważają że holocaust to wina polaków

Polecane posty

Gość gość

Niektórym trudno wytłumaczyć,że polskie obozy były zakładane przez niemców, mnie takie sytuacje strasznie denerwują, rozumiem,że nie każdy musi znać świetnie historię, sama nie znam dobrze historii np Ameryki , ale taki temat jak II wojna światowa, holocaust , to są jakieś podstawy Jadę do USA na Erasmusa, do Californii, w Holywood podobno wszystkim "rządzą" Żydzi , ciekawa jestem , jaką opinie tam mają o Polakach

Gość gość
amerykanie myślą że Beethoven to pies że makaron rośnie na drzewach a jajka w polu a mleko to produkt zbożowy :D ja bym się nie zdziwiła nawet jakby myśleli że za 2 wojnę są odpowiedzialne krasnoludki

Gość gość
No nie przesadzajmy,że wszyscy :D Zresztą większość osób mieszkających w Ameryce to nie są amerykanie : D Tam jest po prostu takie pranie mózgu przez mass media , że każdy po jakims czasie może ogłupieć

Gość gość
Amerykanie wcale nie są głupi poza plebsem. Tak jest wszędzie, a niektórzy lepiej znają historie Polski od Polakow. To zależy czym się ktoś interesuje. Ogladnij sobie matura to bzdura, Polacy tez niewiele wiedza o historii i geografii