Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na wtracajaca sie tesciowa...

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie sposoby/doswiadczenia dot wtracajacej sie tesciowej? Mieszkam znia i we wszystko sie wpier..... A przede wszystkim w Wychowywanie naszego dziecka! Zreszta ona o wszystkim decyduje rzadzi i rozkazuje co kto ma robic nawet p*****ly...wiem ze wredne tesciowe sa ale mojej zadna nie przebije. Aja nigdy zlego slowa nie powiedzialam do niej zadnej pyskowki. Zawsze ma ugoowane posprzatane o urodzinach pamietam tort zrobie itp... Wiec chyba cos znia jest nie tak..

Gość gość
sama wiesz ze babsztyl jest zazdrosny,czy twoj maz wcale nie reaguje na to jak ona buszuje po domu.Napewno sie boi cos powiedziec zeby jej nie zranic.Jak mozesz to sie wyprowadz,a jak nie to jej powiedz zeby przestala byc komendantka! Z nia jest NIE TAK-zal jej ze synek ma kobiete

Gość gość
moze cie nie lubi ?

Gość gość
Należałoby się po prostu wyprowadzić zamiast siedzieć jej na głowie. To powinno rozwiązać wszelkie problemy.

Gość gość
Maz sie boi stanac w mojej obronie bo ona bedzie pozniej zlosliwa i on sie boi jej awantur. Ja tez nie mogę się sprzeciwic bo skonczy sie zle tzn bd sie mscic na mnie np trzaskajac specjalnie drzwiami zeby mi dziecko obudzic albo bd obiadki podstawiac synkowi zeby mnie upokorzyc. Lub tradycyjnie bedzie sie rzucac do mnie zrobinawanture kilkudniowa i bedzie zlosliwa

Gość gość
No właśnie dzieli nas kilka mscy do wyprowadzki;-) ciekawe jak bedzie jak bd na swoim...

Witam serdecznie, Jestem właśnie w trakcie poszukiwania gości do programu o relacjach teściowa-synowa. Wszystkie zainteresowane szczegółami Panie proszę o wiadomość na adres m.dalaszynska@tvn.pl Pozdrawiam serdecznie, Monika

Gość gość40
Uciekaj za wszelką cenę stamtąd,bo rozwali wasz związek.Moi teściowie do tego doprowadzili.