Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolacy brzuch po czestym seksie

Polecane posty

Gość gość

Odkąd mąż wrócił z tygodniowej delegacji w piatek o 2 w nocy kochaliśmy sie juz 6 razy i dzisiaj boli mnie podbrzusze. Tylko nie boli w trakcie bo jest fajnie mam ze 2,3 orgazmy ale tak ciągnie i pobolewa od rana. To może być od seksu?? Mam tez bliznę po cc w tym miejscu i może to po blizna?? Rodzilam półtora roku temu. Wzuelam nospe a dalej pobolewa.

Gość gość
Mnie po każdym sensie boli brzuch. Nie jest silny ból ale czuje dyskomfort. Miałam tak już przed ciążą, po ciąży i cesarce ból jakby osłabl

Gość gość
może nadżerka

Gość gość
Zmień pozycję, bo pewnie zbyt głęboko wchodzi i stąd ten ból.

Gość gość
tu autorka... właśnie...wiecie jak się nie widzieliśmy 5 dni (nie wiem jak jest u innych par) to potem jesteśmy na siebie dość mocno napaleni i może rzeczywiście troche za mocno i za głęboko bo po kilku dniach bez seksu na początku zbliżenia czuje sie strasznie ciasna.. może ktoś sie śmiać ale myślałam może że teraz taka pogoda i blizna mnie od tego pobolewa tzn macica w miejscu blizny po cc. (tam gdzie miałam złamany i szyty palec boli na zmiane pogody) ale to pewnie od seksu. Nadżerka mogła się od tego zrobić?? Czy nadżerka powstaje nie od tego?? Nigdy nie miałam i troche się nie znam w tym temacie.

Gość gość
a może masz po prostu owulację albo jesteś tuż przed?

Gość gość
na 99% endometrioza w bliźnie po cesarce

Gość gość
Tu autorka. Biorę antykoncepcje. Tabletki Bylam na usg 2 miesiące temu i nie ma nic niepokojącego. EndometrioY nie miałam ani nic innego bo miałam laparoskopie miesiąc przed ciaza i macica czysta. Ogólnie cchodze na wizyty regularnie na kazdej mam usg i chodzę prywatnie...mysle ze za dużo seksu za głęboko i za ostro. No ale jak to sie powtórzy albo nie przejdzzie pójdę do lekarza

Gość gość
już widzę te twoje 3 orgazmy :D

Gość gfbfg
Też tak mam. Bliznę po cesarce zresztą też ale nie boli mnie ani bardziej ani mniej jak przed cesarką więc wg mnie taki ból w dole brzucha po seksie nie ma z cesarką nic wspólnego.

Gość gość
Moim zdaniem nie wynika to z cesarki.Mam tak samo a rodziłam sn.Z resztą tak było tez przed porodem. Hehe juz się ktos do orgazmów przyczepił ;)

Gość gość
Ja tak mialam to okazalo sie, ze mam endometrioze wlasnie. Radze pojsc na wszelli wypadek do innego gina. Tez mialam cc.