Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przysłał mi życzenia i

Polecane posty

Gość gość

odpisałam- proszę skasować mój nr. Nie odzywał się 3 tyg. to już zakończone, w jakim celu on to robi. Ja uważam, że koniec to koniec. A ten nie, tylko zyczenia na święta pisze. :( Ja wy kobietki zachowałybyście się? Podziękowałybyście, czy nie reagowały?

Gość gość
Kultura wymaga podziękować ;)

Gość gość
wiem, ale boję się, że od słowa do słowa i się zacznie. A ja się chcę z niego wyleczyć i zapomnieć.

Gość gość
jak nie chcesz od niego nic , to nic nie bierz. Zignoruj go, bo może liczy na kontynuację. Nie dziękuj, nie odpisuj. Kultura kulturą, ale jak nie chcesz miec z tympem nic wspólnego to nic nie rób.

Gość gość
Miałam nie reagować, ale chciałam mu dobitnie pokazać, że niech spada. "Proszę skasować mój nr" czy to dobitniej czy lepiej było nic nie reagować? Co gorsze dla niego?

Gość gość
Do autorki tematu - opowiedz nieco o tym co i jak,ile macie lat,byliście razem? podaj jakieś szczegóły.

Gość gość
Gowno prawda ze chcesz o nim zapomniec.Gdybys miala go gdzies tez bys zlozyla normalnie zyczenia i nie zakladalabys tu tematu

Gość gość
nudzi mu się i chce cie wydymać, ja bym nie odpisywał nic na żadne wiadomości, to najprostrzy sposób to zakończyć

Gość gość
Chciałam i chcę, aby nie składał mi już nigdy więcej życzeń. Ktoś pytał o wiek, jesteśmy dojrzali. To taki krótki związek na odl. raz mocne uczucie, raz jakby nam mniej zależało. Ale nie chce nigdy więcej od niego kontaktu.

No i po co kolejna para się unieszczęśliwia? Ty chcesz być z nim, on z Tobą, a szukacie dziury w całym. Napisz mu, żeby do Ciebie zadzwonił, wyjaśnijcie sobie wszystko i bądźcie szczęśliwi!

Gość gość
kochana, on ma taki porywczy charakter, że nie wyobrażasz sobie. No ja trochę też. Ale on jakby zyje przeszłością. Raz mniej mu zależy, raz bardzo:( takie huśtawki miałam:(