Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczniessss

Rozpalic spragnioną 40 tkę pomysły na teksty

Polecane posty

Gość pytaczniessss

Macie jakieś fajne pomysły na teksty, którymi mogę pobudzić dojrzałą, nowo poznaną kobietę na etapie flirtu (jeszcze nie było seksu) - takie z pieprzykiem, ale żeby nie były wulgarne . Cokolwiek, co można wpleść w tekst wysyłanych smsów i maili ? Żeby czuła się uwodzona i piękna, ale teksty nie mogą być dosadne, tylko frywolne i działać na wyobraźnię.

Gość gość
a po co rozpalac spragnioną? mów wprost, i to szybko, żeby nie zgasła :D

Gość szarik na 102
Twoja jędrna łydka,"zapamiętałem",twoje piękne stopy,wycałowałem. Twoje uda na mojej twarzy,nikt się nie odwarzy. Reszta niech będzie milczeniem,moim najlepszym wspomnieniem!

Gość gość
to zawsze wychodzi w danym momencie i z daną osobą. inaczej zapodaje sie do otwartej flirciary, z ktorą i tak wiadomo co bedzie, inaczej do zamknietej w sobie "szarej myszki" jeszcze inaczej do takiej która sie barykaduje ale tylko dla pozorów... korzystaj z motywów z chwili, z wszystkiego mozna zrobic temat - z fryzury, butów, ubioru, miejsca gdzie jestescie, tego co robisz lub ona robi... nawet z tego ze ma samochód kombi, w którym moznaby sprawdzic czy tylne siedzenia ciągle się bezproblemowo rozkładają... :P full opcji.

Gość gośćsz
Widać,że podróżujesz autobusem!

Gość gość
kto niby i czemu?