Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalaa

Gościu zamiast żebrać pieniądze, chciał iść na zakupuw

Polecane posty

Gość alalaa

Cześć. Spotkaliście się kiedyś z sytuacją, ze podszedł do was jakiś człowiek(wiemy o jakich chodzi) z listą zakupów i prosił żeby coś mu z tej listy kupić?

Gość alalaa
Aaa sory za 'zakupuw' w temacie, pisze z telefonu i cos mi sie nacisnęło:P miało być 'zakupy' ;)

Gość gość
tak Pani pod biedronka chciała chleb kupiłam. ..

Gość gośćula
tak,podeszła do mnie babka pod sklepem i spytała czy mogę jej kupić chleb masło i coś najtańszego do chleba,oczywiście kupiłam ,wzięłam nawet r tel i zawiozłam pare dni pózniej paczkę z jedzeniem i słodyczami dla dzieci

Gość alalaa
Gośćula, zrobiłam wczoraj dokladnie to samo, z tym ze byl to facet i wzięłam numer. Problem w tym, że wczoraj twierdził że ma dzieci w wieku od 5-15 lat, a dzis jak zadzwoniłam do niego ( z chęcią odwiedzin tez właśnie z paczka swiateczna dla tych dzieci) to juz twierdził ze dzieci są w wieku 10-15 lat.. Malo tego wyslalam mu najpierw smsa, żeby puscil mi sygnał jak będzie mogl gadać i nagral mi sie na sekretarkę i cos tam mówił, a w tle usłyszałam ryk typowego, zachlanego menela.. Chyba mnie gościu zrobil zleksza w konia, nie wiem co o tym myśleć.