Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko wariatki i prostytutki zgadzaja sie na anal

Polecane posty

Gość gość

Prawdziwe kobiety są świadome własnej wartosci. W związku ku z tym nie zgodzą się na bycie pchane w o***t!

Gość gość
Dla mnie ma większą wartość taka co szanuje męża i daje mu co trzeba by ten nie szukał poza nią uciech. Ja swoją szanuję ponad wszystko ! Mam wszystko co chcę w domu.

Gość gość
Twoja żona jest chora psychicznie....albo dorabia jako prostytutka.

Gość gość
Ksiądz mówił że kobieta powinna być całkowicie oddana swojemu mężczyznie i posłusznie wykonywać jego polecenia więc jak facet chce włożyć kobiecie w tyłek to powinna się zgodzić nie ?

Gość gość
Ja lubię kobiety które lubią seks analny. Ta druga dziurka jest zawsze ciaśniejsza i przyjemniejsza. I nie ma ryzyka ciąży. Zresztą dla wielu kobiet seks analny połączony z masowaniem łechtaczki jest przyjemniejszy niż seks w pochwę.

Gość gość
Jakie tu same porządne i do tego zacofane. Pod kołdrę bez światła ze szczelnie zasłoniętymi firanami :)

Gość gość
To że kogoś obrzydza penis w d***e, zaraz oznacza, że są zacofane?

Gość gość
O***t i pochwa kobiety mają taką samą budowę. Są jakby rurami wykonanymi z mięśni gładkich i wyścielonymi błoną śluzową. Różnica polega na tym że wejście do o***tu zamyka ciasny pierścień mięśni, przez który penis musi się przeciskać, i dlatego seks analny jest przyjemniejszy od waginalnego.

Gość gość
A jak babeczka w trakcie dostanie biegunki?

Gość gość
To pójdzie do toalety, załatwi się i wróci.

Gość gość
"seks analny jest przyjemniejszy od waginalnego." chyba tylko dla dewianta :O o***t jest tylko na początku ciaśniejszy, a dalej luźny, w przeciwieństwie do tzipki.

Gość gość
O***t kobiety to jakby druga pochwa, tylko że ciaśniejsza i nie ma ryzyka ciąży.

Gość gość
I właśnie o ten ciasny początek chodzi. O ten ciaśny pierścień który zamyka wejście do o***tu. To właśnie ten element jest tajemnicą przyjemności.

Gość gość
Żeby wejść do środka, penis musi rozciągnąć owy pierścień, co za pierwszym razem powoduje u kobiety przenikliwy ból. Jest to jednak wrażenie pozorne - w rzeczywistości nie dochodzi do żadnych uszkodzeń. Później owy pierścień obkurcza się wokół penisa i ciasno go obejmuje. O ile pochwa z czasem może się rozciągnąć i stać luźna, o tyle o***t kobiety zawsze pozostaje tak samo ciasny.

Gość gość
Widać same dewiantki i prostytutki wypowiadają się w tym temacie.

Gość gość
święta prawda

Gość gość
Kiedy kobieta pieści analnie drugą kobietę, np. przy użyciu wibratora, to też na początku może pojawić się uczucie przenikliwego bólu. To normalne.