Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka10

Co sądzicie o aborcji farmakologicznej?

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie powinno byc tak jak kiedyś . Kobieta wchodzi do gina ten stwierdza ze jest w ciazy i pierwsze pytanie "to co robimy załatwiamy ciąże czy usuwany " Aborcja powinnia byc dostępna na zyczenie tak jak w każdym innym cywilizowanym kraju . Kobieta to nie inkubator i jesli nie chce ciązy to powinna miec prawo ja usunac .

Gość gość
To że kogoś nie stać na dziecko (i przez to usuwa ciążę) to jest wyłącznie jego wina. Po prostu brak zaradności życiowej. Niestety ale tępe istoty które nie wiedzą widocznie skąd się biorą dzieci lub w ogóle nie chcą ich mieć nie powinny w ogóle brać się za seks.

Gość gość
Są sytuacje ze środki antykoncepcyjne zawodzą. Ja biorę tabletki od kilku lat i jeszcze nie zawiodły, biorę regularnie nie zapominam o nich,pilnuje godziny. Ale jakbym wpadła bo one zawiodą to usunę. NIE wychować bo nie mam na to warunków. Ale wtedy tu na forum zostałaby zjechana i ze powinnam urodzić. A za kilka lat bym się doradzał co zrobić jeśli trójka dzieci ma jeden pokój i juz bym była zjechana (był niedawno taki topik)ze ja mogłam dopuścić do tego. A jak bym chciała oddać to też bym była zjechana. A jak bym poprosiła o rzeczy dla dziecka bo mnie nie stać to też bym była zjechana zepo co rodzirodziłam jak mnie nie stać na trzecie dziecko. Popiepszycie jaka to suka ze niema serca bo chce usunąć i tak dalej. A potem wracacie do swoich domków, mężów i dzieci,do swoich zajęć i macie w d***e. W d***e to ze tyle dzieci niechcianych ładuje w domach dziecka albo co gorsza na śmietnikach. Ale nie....lepiej nie usuwać 3 tygodniowego zarodka bo to juz dziecko ale co się dalej po narodzinach z nim stanie to już nieważne. ....pomyślcie bo jesteście same HIPOKRYTKAMI.

Gość gość
Kto się pyta na forum o takie rzeczy? No błagam. Jeśli przez myśl ci przeszło bez mrugnięcia okiem że możesz usunąć to i tak to zrobisz. Niedołęgi życiowe nawet nie potrafią same podjąć decyzji tylko pytają obcych anonimowych ludzi o to co myślą o aborcji...

Gość gość
Tez tak uwazam-jak chcesz usunac to usuniesz i gdzies masz opinie innych, żyjesz w zgodzie ze soba ale takie pop*****lki ktore to nawet zabezpieczyć sie nie potrafią musza pytać całego swiata jakby to było wazne. Chce to idę i usuwam-siema nara elo i gdzies mam opinie całego swiata i takich hipokrytek z Kafe

Gość gość
Czy każda kobieta tu jest święta żeby osądzać innych?czy może nikt z Was nie uprawia seks przed ślubem?

Gość gość
Ona chyba już jest za stara na aborcję. Jedynie eutanazja wchodzi w grę.

Gość gość
Ja nie rozumiem kobiet które usuwają ciążę. Znam pewną kobiete, która mimo wysokiej ciąży usunęła ją właśnie farmakologicznie. Jedna wielka masakra, robiła wszystko żeby tego maleństwa nie urodzić. Najadła się jakiegoś dziadostwa i jakby nie było urodziła dzieciaczka, tylko że dziecko zmarło. A ona żyje, tak jakby nic się nie stalo ale to ją sumienie będzie zżerać i ona będzie żyć z tym co zrobiła.