Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy met. antykoncepcyjna prezerwatywa i stosunek przerwany ,to medota skuteczna?

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem. Mam 18 lat. I jak w temacie. Czy jest to skuteczna metoda antykoncepcyjna? Ostatnio z dziewczyną zastosowaliśmy te metodę poniewaz oboje czujemy sie bezpieczniej. Czy jest ktos kto podobnie jak my stosował takie zabezbieczenie? Martwie sie troche, z niecierpliwoscia oczekuje jej okresu, strasznie mnie to martwi czy cos moglo pójśc nie tak. Prezerwatywe zalozylem prawidlowo, nie pekla, nic nie cieklo.. no i wyszedlem z niej przed ejakulacja.. :/ zadnych prejekulantow na palcach nie bylo :3 (to juz wogule bylaby baajka) nie daje mi to wszystko spokoju czy jest duzy powód do zmartwien? prosze o pomoc

Gość gość
spokojnie twoja dziewczyna na pewno nie jest w ciąży :)

Gość gość
Tak, to skuteczna metoda. Nie ma szans na ciążę.

Gość gość
A nawet jesli miała dni płodne, to szansa na zajście jest równie niewielka, prawda? Ma jeszcze cykle nieregularne i mówi że do 10.04.15 ten okres powinna mieć. Twierdzi że może spóźnić sie lekko ponieważ miała niedawno pewne problemy, stres etc. A ja jestem przesądny, w koncu to ja bede odpowiedzialny, wiec troche sie martwie ;/ to nasz pierwszy raz taka metodą.

Gość gość
dzieciak jestes nie bierz sie za sex

Gość gość
Metoda jest skuteczna, jednak odpuściłabym stosunek przerywany. Jak sam pewnie wiesz jest frustrujące. Zamiast tego współżyjcie tylko w dni niepłodne. Nawet jeśli dziewczyna ma nieregularne cykle może je łatwo wyznaczać np testerem owulacyjnym. Z własnego doświadczenia mogę polecić afrodytę. Używam jej od roku i jestem zadowolona.

Gość gość
Nie dupcz jej w dni płodne