Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten typ tak ma

Pytanie do kobiet od 35 roku życia wzwyż

Polecane posty

Gość ten typ tak ma

Kiedy spotkacie się na kawie z koleżanką,koleżankami lub w wolnej chwili w pracy TO ROZMAWIAJĄC O MĘŻCZYZNACH A SZCZEGÓLNIE TYCH OBCYCH,NIE-MĘŻACH- NA CZYM SKUPIACIE SWOJĄ UWAGĘ W ROZMOWIE?-1)czy on może długo i dobrze? 2)czy może się we mnie zakochać? 3)czy pasowalibyście do siebie? 4)ile on zarabia? 5) jakie ma zalety i wady? 6) komentujecie jego wygląd? 7)komentujecie jego intelekt? 8) inne,jakie?

Gość gość
ja z moimi koleżankami z firmy konsultungowej eleganckimi , bogatymi , rozmawiamy o młodych chłopcach , interesują nas chłopcy czyści, kulturalni, z penisem od 18 cm wzwyż. sponsorujemy.

Gość ten typ tak ma
Aha,podajcie swój wiek i zajęcie,stan cywilny.

Gość ten typ tak ma
nie bójcie się, jestem jeszcze prawiczkiem, a chwiałbym sobie poruuchać, mogę przeznaczyć na sponsoring 150zł miesięcznie, zainteresowana ?

Gość gość
może jestem za młoda na ten temat bo mam dopiero 31 lat ale wypowiem się bo do 35 tki i tak nic się nie zmieni; no więc jak nie mam koleżanek i nie gadam o bzdurach bo nie lubię i nie obgaduję innych ludzi ani nie opowiadam nikomu o swoim facecie, po prostu to są sprawy które trzymam dla siebie, nie jestem plotkarą. A koleżanek nie mam bo nie lubię gadać o bzdurach, wolę poczytać dobrą książkę.

Gość ten typ tak ma
Przepraszam ale ten z 14.23 to nie ja,to debilne prowo

Gość agula qwerty
z koleżanką na kawie nie rozmawiam nigdy o facetach, chce się zrelaksować, a nie gadać o chłopach. gadamy najczęściej o pracy, możliwościach rozwoju, wydarzeniach kulturalnych, imprezkach itp. nie myśl,że kobiety nie mają innych tematów tylko faceci, wręcz przeciwnie, mamy ich dosyć na co dzień

Gość gość
O swoim facecie mówię zawsze dobrze, o innych rzadko, tylko w kwestiach zawodowych. Plotki, który ma jakiego, są prostackie i niesmaczne.

Gość gość
a my gadamy ....

Gość gość
34 l, mężatka, przy kawie z koleżankami prawie w ogole nie rozmawiamy o facetach, jesli już padają jakieś komentarze na temat obcych facetów to dotyczą np. fajnego ubrania i stylu, kulturalnego i eleganckiego zachowania się.

Gość gość
Miłe panie,zapraszam...

Gość gość
Chyba wszyscy odpoczywają...

Gość gość
Tylko kilka pań się wypowiedziało?

Gość gość
nie umawiam się z kobietami nie mój typ :-) tylko ktoś wyjątkowy płci męskiej żadnych psiapsiół

Gość ten typ tak ma
Czyli,że nie ma tu kobiet np. z biur,banków,urzędów? A jeśli są to chyba baaaardzo zapracowane....niemające czasu na pogaduszki....

Gość gość
ja pracuje w dziale HR , JEDNA MOJA KOLEZANKA MA KAWIARNIE A DRUGA WLASNA FIREMKE spotykamy sie to rozmawiamy o pracy , o otaczajacych nas ludziach troche popsioczymy na znajomych o seksie rozmawiamy rzadko bo to dziecinada, nie obchodzi mnie rozmiar penisa meza mojej kolezanki w tej chwili zaczynamy rozmowy dotyczace lata , chcemy razem spedzic babskie wakacje i nie wiemy gdzie - Majorka moze Korsyka, Italia? JESTESMY W PREDZIAKE 35-45 LAT

Gość ten typ tak ma
DO PANI Z GODZ. 08.03 - - Co to jest HR?... Czyli,że nie plotkujecie o facetach? Wiesz,może niekoniecznie o wielkośc***enisa ale np. gdy któraś zauważy,że jakiś facet nią się interesuje - klient w firmie,mężczyzna mijany na ulicy każdego dnia,sąsiad itp....Czy obgadujecie takiego? Czy taka kobieta,która zauważyła wzmożone zainteresowanie sobą mówi o tym koleżankom?

Gość gość
zapraszam do rozmowy....

Gość gość
zapraszam do rozmowy....

Gość gość
o obcych raczej się nie mówi Po co mówić o tych wymienionych sprawach jeśli facet jest w porządku to wszystko jest w porządku i wszystko widać. Jeśli się rozmawia to albo żeby się czegoś dowiedzieć w tym celu można mówić o czymś nie istotnym nie dając poznać że chcesz coś wiedzieć, może być cel rozmowy np. trudnma sprawa więc opinia, cel rozmowy połączenie sił, przekazanie czegoś pozytywnego... można napomknąć na coś z tych rzeczy które wymieniłeś ale to raczej bardzo żadkie. Jestem z koleżanką to pytam co u niej, czy ma jakieś problemy jak z pracą...

Gość gość
Do gościa z 17.45 - czyli,że jak jakaś kobieta w firmie,biurze spotkała się z większym zainteresowaniem obcego mężczyzny to nie staracie się wspólnie dojść do tego jaki on jest,czy babka może się z nim bliżej poznać,czy może zachować ostrożność? Jeśli widzicie,że taka koleżanka jest w centrum zainteresowania takiego pana to nie próbujecie dowiedzieć się czegoś o nim?

Gość gość
no chyba tak...

Gość gość
siara

Gość gość
Aha,podajcie swój wiek i zajęcie,stan cywilny. x Jasne, jeszcze rozmiar buta i biustonosza :P

Gość gość
Przesada z tym biustonoszem i numerem buta...

Gość gość
Temat zdechł...