Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PL1991

Zły urok , pech od 4 lat

Polecane posty

Gość PL1991

Witam Serdecznie . Nie wiem co jest grane ale odkąd skończyłem 20 lat ciągle mam problemy ze wszystkim . Wcześniej wszystko było ok , dobrze zarabiałem , miałem powodzenie u dziewczyn , nikt nie mial pretensji do mnie z każdym dogadywalem się i żyłem w zgodzie . Od czterech lat ciągle coś złego mi się przytrafia , a to problemy ze zdrowiem , brak pieniędzy , nie mam powodzenia u dziewczyn , ciągle ktoś się mnie o coś czepia i ma pretensje bezpodstawnie ogółem żyć się odechciewa . Nigdy nie wierzyłem w czary , zaklęcie itp. ale teraz chyba to jakaś klątwa ma coś wspólnego z moimi porażkami życiowymi . Dokładnie pamiętam dzień kiedy wszystko się zaczęło walić w moim życiu była to październikowa niedziela wtedy może to będzie śmieszne zepsuł mi się samochód i od tamtej pory prześladuje mnie okropne niepowodzenie we wszystkim czego bym nie zrobił . Czy ktoś na tym forum ogarnia takie klątwy bo ja przeanalizowałem swoje życie kilka razy i nie przypominam sobie żebym komuś zrobił krzywdę i chyba nikt mnie nie miał powodu zaklinać . Proszę o pomoc bo już nie wytrzymuje psychicznie .

Gość gość
ja miałem to samo, mineło dopiero od stycznia tego roku...

Gość PL1991
a ile czasu cie to męczyło?

Gość gość
ja mam tak od 2010 roku, utrata pracy, samotność w ciąży, mega problemy finansowe, u mnie ponoć były mąż odbiera mi dobrą energię...teraz jeszcze stracę mieszkanie. Ale walczę jakoś, poznałam Kogoś, wyjechałam, jednak problemy ciągną się dalej za mną. Pomyśl, może jest ktoś, kto czegoś bardzo Ci zazdrości, są ludzie, którzy mają złą energię, wampiry energetyczne. No i przede wszystkim zacznij myśleć pozytywnie, jest taka książka "Potęga podświadomości" polecam.

Gość PL1991
a jak poznać osobe która ma złą energie?

Gość gość
ja też tak mam. Odkąd rozstałam się z chłopakiem- też jakieś 4 lata temu, jest tragedia. Też wszystko mi się wali a zwłaszcza moja psychika. I dodatkowo związek też nie był szczęśliwy bo facet się okazał draniem.. I co mam myśleć? Wydaje mi się, że to na mnie ''rzucił'' jaką klątwę podczas rozstania bo najpierw uważał, że to ja jestem zła. Po jakimś czasie dopiero zmądrzał i przeprosił, powiedział, że wie, że rozwalił związek i że bardzo przeprasza że mnie skrzywdził. Z tym, że od tamtej pory ja dalej ma problemy a on jest szczęśliwy (nie życzę mu źle ale też chcę być szczęśliwa). I nie wiem co jest grane, kto jeszcze może mieć coś do mnie..

Gość gość
Wampira energetycznego poznać można po tym, że w obecności tej osoby, czy tez po spotkaniu z nią nie masz siły, energii, jesteś zmęczony, psychicznie wyczerpany. Poczytaj sobie o toksycznych ludziach.

Gość gość
Jeżeli myślisz że ktoś rzucił urok poczytaj o mszach o uzdrowienie powodzenia 🌻