Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kusia565

Czy ja dobrze postępuje ?

Polecane posty

Więc w to zaczeło się od facebooka . Pierw jakiś chłopak którego nie znam do teraz , pisał do mnie ( jest w 3 lic a ja w 1 ) jakieś głupoty że mnie zna itd .. Potem zaczęłam z nim pisać więcej i więcej jakbym była jego koleżanką którą nie jestem bo niedojż , że ma nazwe jakąś związaną z piłką nożną ( nie będę pisać nazwy) to nie chce się przyznać jak wygląda i w której jest klasie ... Pisał mi , że założył te konto bo miał zakład z kolegami , że wezmą jedną z dziewczyn z 1 klasy i wypadło na mnie ( oni mnie znali od takiego jednego z mojej klasy) . Teraz zaczeło się patrzeć na mnie 4 chłopaków , zapewne jego kolegów , ja też się zaczełam patrzeć , a A problem jest w tym że ja dalej nie wiem który to ten z fb , a tamci dalej się gapią coraz gorzej . Raz sobie siedziałam z koleżanką niedaleko w-fu bo u mnie jest przejście na sale do w-f (nie umiem tego wytłumaczyć :P) a ten jeden co się patrzy wziął swoich kolegów (był nawet jeden w którym się bujam :( ) przeszli troche i się wrócili pod swoją klase i zrobili to tak jeszcze dwa razy ... Wyglądało to jakby specjalnie to zrobili choć sama nie wiem .. , a jak sie dowiedziałam że ma kolege w którym się bujam mnie zatkało bo przez niego pewnie teraz ten w którym się bujam patrzy się na mnie jak przechodze ( dla mnie spk że się patrzy Xd) Czy ja dobrze postępuje , że zawsze śledze wzrokiem jego kolegów gdy przechodzą ? Oni to widzą ale zabierają wzrok i myślą że ja tego nie widzę . Tylko że boje się czy mi coś zrobią jeśli tak będę robić ... Proszę o pomoc może macie jakieś inne rady ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować