Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trampki dla 30 latki

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat podobaja mi sie trampki typu conversy ale nie wiem czy nie jestem na takie obuwie za stara. Co myslicie ubralybyscie? Ogolnie lubie sportowy ubior dzinsy t shirt adidasy tymbardziej teraz na wiosne gdy mam malenkie dziecko i taki styl jest bardzo wygodny no ale zastanawiam sie czy moja metryka pozwala na cos takiego

Gość gość
hehe no co ty jaka stara :) przestan masz DOPIERO 30 lat :)

Gość gość
Trzydziestolatce niezbyt pasują trampki. Może lepiej byłoby kupic jakieś baleriny? W trampkach i z wózkiem będziesz wyglądała niepoważnie. No chyba, ze zamierzasz w nich wychodzić tylko do przydomowego ogródka.

Gość gość
Niby dlaczego 30 latce nie pasują trampki ? bo co ?

Gość gość
masz maleńkie dziecko, więc jesteś młodą mamą :) Też ubieram się w trampki/adidasy, żeby za moim 2latkiem nadążyć.

Gość gośćula
Baleriny tylko do długich zgrabnych nóg,TYLKO! Ja mam 36 lat,duże dziecko i zasuwam w tramkach ,koszulkach z nadrukami i poszarpanych jeansach-bo mnie sie tak podoba ,a jak kogoś kole w oczy niechaj nie patrzy ,proste. Niektórzy usilnie próbuja mi wmówić że nie wypada,ze w TYM wieku to raczej trzeba się juz statecznie ubierac ,w garsonki ,proste jeansy ,klasyczne półbuty,noz kurna może worek pokutny załoze bo przecież w TYM wieku to juz czas się pakować ;/

Gość gość
A potem widać na ulicy - z tyłu liceum, z przodu muzeum.

Gość callineczzkaaaa
No tak bo wieku 30 lat to juz tylko moherowy beret zostaje ;) Ja mam 33 l i tez chodzę na spacery ubrana na sportowo . Autorko te trampki super :)

Gość gość
Ja man 32 I tez pomykam w trampkach na zmiane z balerinami, zalezy co do stroju pasuje. Obcasy zakladam tylko na jakies okazje. Mam 6 letniego syna I nie zamierzam na plac zabaw garsonek zaklladac :D tak mi wygodnie I opinie innych mam w doopie :D

Gość gość
ja mam 31 i mam mnostwo par ;)

Gość gość
Wspaniale. Kupuje trampki ;-)

Gość gośćula
gość dziś A potem widać na ulicy - z tyłu liceum, z przodu muzeum. x toć ci /powiadam ,nie patrzaj i będziesz miał/miała problem z głowy

Gość gośćula
i jeszcze o zgrozo pare dni temu ,zamiast statecznych lakierowanych hunterów kupiłam wesołe żółte kalosze crocksa ,takie "licealne ":P

Gość gość
spokojnie kup sobie masz dopiero 30 lat:)

Gość gość
Myślę że to nic złego, tylko stosownie do okazji; ). Uważam że o ile 17 latce pasują trampki niemal na każdą okazję, o tyle 30 latce już nie.

Gość gość
Mam 31 lat i 2 pary converse. Czarne i szare. Planuje kupić czerwone ;) W kraju w którym mieszkam każdy nosi converse. Niezależnie od wieku. Buty jak każde inne. Nie pytaj,kupuj ... ;)

Gość gość
Ja co prawda jestem przed 30 (26 lat), ale w zeszłym roku kupiłam sobie czerwone conversy :) są super. Aha, mam dwójkę dzieci w tym jedno 7-miesięczne i nie uważam żeby wyglądała niepoważnie.

Gość gość
Tylko w tym zapyziałym grajdole jakim jest kraj kwitnącej cebuli, możliwe są takie żenujące rozkminy :O Ja pyerdole, czy WYPADA młodej osobie chodzić w czym jej wygodnie :O Nie, qjurwa, po 30 tce to już wypada tylko dysk w kręgosłupie :O Tępe ci.pki :D

Gość gość
Mój teść chodzi w conversach, ma 63 lata. Tyle że nie w Polsce.

Gość gość
Sama chodzę większość roku w glanach albo trampkach, tylko na jakieś większe okazje półbuty, baleriny, obcasy i koturny są u mnie mocno niewskazane więc nawet typowy strój wizytowy to jakieś eleganckie półbuty na praktycznie płaskiej podeszwie. Muszę mieć stabilne i wygodne buty z płaską podeszwą, w trampkach jest super, leciutkie, wygodne. Metryki nie mam wypisanej na twarzy, buty mam czyste, zadbane, jak się te nieszczęsne trampki niszczą to po prostu kupuję nowe.

Gość gość
Autorko, wrzuć linka jakie dokładnie Ci się podobają. Ja mam 35 lat, 2 letnie dziecko i drugie w drodze. Natchnęłaś mnie i też sobie kupię ładne trampki :)

Gość gość
30 lat i za stara na trampki? rozumiem,z e jak ktos pracuje w biurze to nie zalozy trampek, ale po pracy na spacer z dzieckiem czy na zakupy do galerii? czemu nie? nigdy nie zrozumiem tekstu 'bo nie wypada' a kto powiedzial ze nie wypada? nos smialo, sama jutro wybieram sie po nową pare conversow :)

Gość gość
Ludzie to maja problemy Nos co ci sie podoba, wazne aby Tobie było wygodnie. Ja niedługo 38 kończę i tez zasuwam w trampkach Ps niedługo zostane mama i nie mam zamiaru zmieniać przyzwyczajeń , kiedy trzeba byc elegancko ubranym to sie tak ubieram , ale na codzień luz

Gość gość
moja mama ma 60 lat i kupiła trampki

Gość gość
Nie ma to jak na spacer założyć buty na wysokim obcasie :D. Fakt że ja tak kobiet raczej nie widuję, ale czasem się słyszy o takich ;), to dla mnie tak samo niewłaściwie, jak kobita stateczna ;) śmigająca tylko w butach sportowych.

Gość gość
Dlaczego? Czy w wieku +30 musicie się już tak postarzac? Sorry , potem dziwicie się , że mąż ma kochankę na boku, jak robicie z siebie stare baby i sukienki do kostek w kropki nosicie. Moja tesciowa ma 54 lat i idąc z psem do parku zaklada trampki. Kobiety mające 30-40 lat mogą naprawdę świetnie wyglądać. Choćby moja siostra 32 letnia kobieta, kochająca sport. Ciało wysportowane , make up, i.na prawdę na plaży wygląda lepiej jak nie jedna 18stka. Kobiety dbajcie o siebie Zadbana kobieta z przodu jak i z tyłu będzie wyglądać jak liceum

Gość gość
no dokladnie, niektore kobiety same sie postarzaja samym ubiorem, fryzura czy makijazem. trampki sa naprawde super, a w jakims fajnym kolorku beda pasowac do wszystkiego :)

Gość gość
Dziwny problem. Ja mam 33 lata, już nie mogę się doczekać wiosny gdzie będę śmigać w moich ukochanych Conversach i Guessach. Conversy mam od ok 3 lat, różowe i granatowe i ostatnio lubię Guessach. Wiek raczej nie gra roli. Ja do pracy ich nie noszę. Zobacz np. Wojewódzkiego, często nawet w programie ma trampki a gość ma 50 lat.

Gość gość
Teraz to szok przezylam-kobieta po 30-stce wyglada z przodu jak muzeum? Ja mam 31 lat, a daja mi maks. 25 i to patrzac na twarz. Uwielbiam trampki, jeansy, krotkie zwiewne sukienki i o ile figura mi pozwoli, bede sie tak ubierac nawet za 10, 15 lat.

Gość gość
matko boska, kobieto 30 lat i niby nie wypada w trmampkach? haha ja mam 31 i dop,teraz zakochalam sie w trampkach , adidasach i tenisówkach:) zobaczcie jak swietnie wygladaja kobiety starsze nawet po 40 w fajnych sportowych stylizacjach np Rozenek, czy Rusin niejedna 20 wyglada gorzej ode mnie , grunt to ubrac sie ze smakiem i z klasa w kazdym wieku, do tego nie przesadzac w obydwie strony, dopasowac stroj do figury i jest super:) nie wiem czy wygladam na 31 lat czy nie, ale na powdzenie nie narzekam;) ba mam najwieksze w zyciu ale jestem wierna mezowi ;)