Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hatsukoi

Kręci mnie BDSM!!!

Polecane posty

Gość Hatsukoi

Ok no to zacznijmy od tego, że mam 19 lat i od roku jestem w związku. Ostatnio zdecydowaliśmy się z chłopakiem na sex. Problem w tym, że to nie był ,,normalny" stosunek- mimo iż byłam jeszcze dziewicą i kompletnie zielona w tematach erotycznych, on związał moje oczy chusteczką, zakneblował usta i brutalnie wszedł we mnie, to trwało kilka godzin, nie całowaliśmy się ani nic, a no i zapomniałam dodać że przywiązał moje ręce do rury. Ale jeszcze większym problemem jest to, że mi się to PODOBAŁO!!! I to nawet bardzo. Jak tak sobie pomyślę o tym wszystkim, to robi mi się mokro. W każdej chwili jestem gotowa, żeby wziął mnie z zaskoczenia i bez szacunku jak jakąś szmatę, a potem ubrał się i poszedł, nie przejmując się mną... i w ogóle takie różne fantazje mam... że np wyzywa mnie od zdzir, rozbiera przed kolegami, wynajmuje mnie innym albo prowadzi na smyczy... mmmmm... <3 Ale to chyba nie jest normalne!!!! Czy ktoś z Was też tak ma??? To normalne? I jak powiedzieć chłopakowi że tylko takie stosunki mnie kręcą???

:) mnie tez, ale nie mam jakis tam sal tortur... :D lubie po prostu meska dominacje... :)

Gość gość
Ją swojemu chłopakowi ulegam i po meczu i po szkole Klade się na podłogę i waham mu stopy

Gość gość
za dużo Greya

Gość Hatsukoi
W takim razie muszę zawieść osobę wyżej - nigdy Greya nie oglądałam, ups. :(

Gość mlaad
jakby jakas dziewczyna chciala to chetnie tez sie tak bym zabawil.super podniecajace mlaad@wp.pl