Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Program Mali giganci ukazuje wstrętne bachory

Polecane posty

Gość gość

Niewychowane, pozbawione jakiejś ogłady, bezczelne. W dodatku jurorzy zamiast im pokazać gdzie ich miejsce to jeszcze sie z tego śmieją. Oglądałam dzisiaj powtórkę i ta dziewucha co spiewała (a raczej wyła) piosenkę "Nogi" Kwiatkowskiej to już po prostu szczyt bezczelności był, jak ona się zachowywała, jakby miała ADHD, przemądrzała a jej rodzice nic tylko jeszcze sie cieszyli jaka to córeczka odważna chyba ;/.

Gość gość
Niektóra dzieci z Małych Gigantów naprawdę mają talent, a poza tym są dobrze wychowane. Natomiast Maja o której piszesz jest strasznie rozwydrzona i irytująca, tak samo jak jeden z chłopców - Filip.

Gość gość
Tak, nie napisałam, ze wszystkie bo też uważam, ze sa tam normalne, poukładane dzieci (a przynajmniej sprawiają takie wrażenie) ale jest killka takich mocno irytujących i to ukazuje, ze rodzice nie potrafili wychować a jeszcze ciągną pod publiczkę i o zgrozo telewizja to pokazuje zamiast takim podziękowac ;/.

Gość gość
Okropna ta dziewucha. Żenada.

Gość gość
Obejrzałem jeden odcinek tego programu i zbierało mi się na wymioty. Dajcie tym dzieciakom dzieciństwo a sami idźcie do przedszkola po elementarne wychowanie - pedofile !!!

Gość gość
A nie sądzicie, że problem jest w rodzicach i w tym, że takie programy mają swoich widzów? To nie wina dzieci, tylko sytuacja jest chora. Dzieciom należy się dzieciństwo, a nie robienie z nich cyrku na kółkach i wyzwalanie w ten sposób nieciekawych zachowań. Teraz kształtuje się ich psychika i odpowiedzialni są za to DOROŚLI.

Gość gość
obejrzalam chyba jeden odcinek, moze dwa. dziwny jest ten program, zastanawiam sie czy to takie spontaniczne reakcje dzieci? czy cos tam jest jednak ustawione? niektore z nich zachowują sie jak dzikusy, naprawde... a te, ktore sa spokojne i umieją sie zachowac przed kamerą mam wrazenie,ze schodza na drugi plan

Przecież dzieciaki nie są tu winna, a raczej rodzice, które na siłę wysyłają je do takich programów.

Gość gość
Wiktoria Gąbka i Maja to niewychowane dziewuszyska, wstyd by mi było, gdybym miała takie dziecko.

Gość gość
ale zazwyczaj to te rozwydrzone dzieciaki ktore walcza o swoje osiagaja sukcesy w zyciu doroslym

Gość gość
Obejrzalam ten program tylko raz i to nie do konca.