Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożegnałem ją głębokim pełnym miłości spojrzeniem..

Polecane posty

Gość gość

W oczy, ona to odwzajemniła. Niestety nie jesteśmy dla siebie. Ja się zabije w ciągu kilku dni z powodu choroby. Powiedziec jej na pożegnanie przez telefon że ja kocham i bylem glupi za malo odwazny kiedy mialem okazje z nia byc i zabrać to ze sobą do grobu? Czy darować sobie i isc się zabić po prostu. Jak uważacie?

Gość gość
naprawdę chcesz się zabić z powodu jakiejś dziewczyny??? gościu weź wyluzuj! nie zabijaj się, życie jest piękne! idź po psychiatry, jak powiesz, że chcesz się zabić to już w ten sam dzien cię dadzą do szpitala i będziesz na terapii, ludzie tam dochodzą do siebie, mają wyrozumiałych psychiatrów i dają radę, naprawdę byłam w takim szpitalu obserwować pracę psychoterapeutów i wszyscy pacjenci bardzo sobie chwalili, że takich wyrozumiałych ludzi nie spotkali, mozna wszystko opowiedzieć, porozmawiać, ustalić co planujesz dalej w życiu, poznać innych ludzi, będzie dobrze. jak chcesz jeszcze coś napisać to ci odpowiem, jestem dziewczyną, też nie mam nikogo ale nie chcę się zabijać, ty też nie rób takich głupot!!!!

Gość gość
Nie rób tego !,błagam.!Bez Ciebie moje życie nie ma sensu..Pamiętam to spojrzenie.Kocham Cię.Chcé wreszcie wiedzieć co Ci jest??.,co to za choroba.?..Zadzwoń,porozmawiajmy..Nie odbieraj mi nadzieji na bycie z Tobą../mała.

Gość gość
jaka masz chorobę. zmotywuj się może jakiś sport, studia, praca, poznasz inną. powiem ci, że miałam 2 facetów i teraz po latach ciesze się, że się z nimi rozstałam a byłam strasznie zakochana, i cięzko przezywałam te rozstania nawet kilka lat nie mogłam zapomnieć, a teraz jak pomyślę o tym to ciesze się, że nie jestem z tymi beznadziejnymi facetami. po 5 latach patrzę trzeźwym okiem ;-) nie podejmuj złej decyzji

Gość gość
Kocham Twoje oczy ..kiedy w nie patrzę ,to wtedy widze,widze sens życia...pamiętam..nasze spojrzenia i odwzajemniam to co napisałeś.Jesteś sensem mojego życia dlanie Ty..tak jak ja dla Ciebie.Nie rob tego ,błag.Porozmawiaj ze mną./mała.

Gość gość
zadzwoń..wreszcie..ale nie rób tego bo wtedy ja musiałabym zrobić to samo.Nie dam rady bez Ciebie.:-(/mała

Gość gość
Tu nie chodzi o zwykłą chorobę.. Nie docenilem tego co miałem, to już mój koniec. Napiszcie mi tylko czy przed śmiercią mówić jej o tym że ją kochalem?

Gość gość
Co znaczy Twój koniec..?.O niczym innym nie marzę,jak tylko i tym by usłyszeć Twój głos..Twoje wyznanie..już tyle czasu na to czekam.Też byłam głupia,bałam sie ze coś nas rozdzieli ..i stało się.:-(/mała

Gość gość
ps,zadzwoń prosze .

Gość gość
ej nie wiem co tu za psychopatka jakaś mała wypisuje, ludzie tu są świrnięci. Facet, nie bądź głupi, jestem babą i się ciebie pytam dla baby się zabijesz??? nie przesadzaj! sama chciałam popełnić samobójstwo i byłam bliska tego, ale uwierz to depresja i rozpacz za ciebie decydują a nie normalny ty, gdyby ktoś wtedy mi tak mówił, też bym mu nie uwierzyła. A po roku jak wyszłam z tego - smakowałam życie w 100%!!! nie jestes sobą, nie zabijaj się dopóki psychiatra cię nie zdiagnozuje czy jestes na 100% świadomy swoich czynów, bo śmierć na skutek depresji, manii, zaburzeń osobowości etc jest najczęstsza, ty nie jestes wiadomy choroby bo myslisz i się będziesz upierał, że jeteś zdrowy. Idź do psychiatry, nawet na SOR i powiedz żeby cię leczyli!!!! Każdy z nas popełnia błędy ja też odrzuciłam faceta który mnie kochał i co ...może czasem żałuję, ale bez przesady akceptuję moje wybory, stało się i w sumie nawet teraz się cieszę! DO WALKI O ZYCIE!!! Napisz mi czy się będziesz leczyć, nieszczęśliwa miłośc to nie powód do zabijania się!!! Nie zabijaj się chociażby dla mnie ;-) ostatnio mi jedna pacjentka mająca depresję powiedziała, że nie zabije się z szacunku do swojego psychiatry bo by mu było przykro że ją leczył i nic to nie dało, mnie będzie bardzo miło jak się nie zabijesz i będziesz dalej żyć, a jak będziesz miał fajne, radosne życie to będe dumna z takiej osoby! trzymaj się, ułozy ci się zycie!!!!!

Gość gość
A co ja piszę,proszé go wręcz błagam by tego nie robił. bo wiem ...z pewnych źródeł że już kiedyś pröbował.Bez niego moje życie nie ma najmniejszego sensu.Kocham go,już tyle czasu czekam kiedy on odważy sie wyznać mi że. też coś czuje.Chce żeby wiedział co ja czuję.Jestem z nim i pomogę mu podnieść się,tylko niech wreszvie sie do mnie odezwie./mała.

Gość gość
Nie rob nic głupiego. Napisz do niej to co czujesz i myslisz. Wylej to z siebie. Trzymaj sie. I nawet tak nie myśl. Zycie jest piękne i jest tylko jedno:-)

Gość gość
Ludzie mam chorobe ktora masakruje mi twarz jak takie zycie może być piękne?

Gość gość
Jaka chorobę?

Gość gość
ale jaka to choroba? masz ziarniniaka zapalnego jamy nosowej? raka skóry twarzy??? z łagodniejszych to tocznia? liszaj skóry??? łuszczycę? Jaka to choroba, pisz tu może coś poradzimy!!!

Gość gość
wygląd. to tylko wygląd..liczy sie wnętrze./mała.

Gość gość
ja jestem kobietą i jestem bardzo ale to bardzo brzydka, mam 25 lat i nadal jestem sama i nikt mnie nie chce, ale miałam obsesje, depresje z tego powodu a teraz pogodziłam się z tym. Nie mam faceta, ale mam masę znajomych (a wczesniej nie mialam jak się pogodziłam z losem to jest coraz lepiej) uwielbiam różne sporty, mam różne zainteresowania, kilka lat trwało szukanie tylu pasji ale udało się, jestem naprawdę zadowolona z życia. Poza tym z roku na rok staję się coraz fajniejszym człowiekiem i jestem pewna, że jeszcze trochę i spodobam się komuś nie z wyglądu ale przez charakter, bo mam dużo znajomych facetów, którzy mnie akceptują, a wczesniej nie było takich osób. Zmień podejście, nnie zabijaj się, żyj, wyjeżdżaj na wakacje, spotykaj z ludźmi, graj w kosza i nogę, oglądaj filmy, jedz pyszne dania, pływaj w morzu, zwiedzaj, rób zdjęcia, skacz na spadochronie, kupuj samochody - tyle rzeczy fajnych cię czeka. Masz chwilowy dołek! musze iść spać a chcę ci pomóc więc pośpiesz się z pisaniem bo bardzo bym chciała żebyś mimo przeciwności losu był szczęśliwym człowiekiem bo da się, a ty tego nie widzisz bo jestes w depresji, a może masz inne zaburzenia postrzegania.

Gość gość
Autorze. Zrobiłeś dzisiaj kupę ? Bo wygląda na to że nie.

Gość gość
Ja też jestem brzydki no i co ? Kupę trzeba zrobić. Każdy robi kupę. ładny, brzydki... Podobno miss łerld jak zrobiła kupę to była lżejsza o dwa kilogramy. Ja też kiedyś mierzyłem, ale po dwóch dobach bez kupy wyszło 1,5.

Gość gość
Mało, myślałem że zawojuję świat i po tak wielkiej kupie zostanę drugim szwarcenigerem ale niestety za mała kupa była. 1.5 to mało. Podobno jak szwraczenegjer robił kupę to trzeba było zamawiać stara ( taki samochód transportowy ) a jak robiła miss taka przeiętna to nie trzeba było zamwiać stara tylko karetkę.

Gość gość
Pamiętaj autodestruktorko/destruktorze... Jedyne co po tobie zostanie to proch - atomów kupka ( gówno ). Więc rozsądniej pierdolić to takie pierdolenie i jebać to :)

Gość gość
idę spać,koch Cię moj piękny.Nie rań mnie więcej w ten sposob ,bo się martwię.Jak dla mnie to. najpiekniejszy zawsze byłes i zawsze bedziesz nawet li operacji nosa.Masz puekne serce i to sie liczy.Dobranoc./mała.

Gość gość
ty ostatni tu koles od tej kupy, ty juz wziąłeś leki na wieczór? ty masz obsesje, kompulsywne myslenie o kupie, a może nawet urojenia... są tu zdrowi ludzie na tym forum? mam dosyć poświęcać się i nie spać po nocach licząc że przemówię do rozsądku jakimś zaburzonym ludziom. Tylu ludzi ma straszne problemy, a wy się jakimiś gównianymi sprawami przejmujecie, jeden dosłownie drugi w przenośni. Zajmijcie się czymś pozytecznym bo to już jest męczące i niesmaczne

Gość gość
ps,i nie obchodzi mnie kto zrobił tą kupę.Nigdy nie zmienię zdania na Twoj temat,bo Cie kocham...dzięki za karetkę.Spij dobrze..spikojnej nocy../mała.

Gość gość
ja też idę spać. Gościu zastanów się nad sobą, jesteś histerykiem i to poważnym. jesli chcesz się zabić to znaczy, że masz jakąś psychozę musisz brać leki i rozmawiać z psychiatrą bo sam źle oceniasz swój stan. Maszeruj do lekarza i tyle. Urozmaić swoje życie czymś fajnym, a nie rozmyślaj ciągle. Najgorzej jest myśleć. Zajmij się czymś. Pozdrawiam cię, mówi ci to osoba która wiele przeszła w życiu (pewnie więcej niż ty) a się nie poddała i jest zdowolona. tego ci życzę, siły do uporania się z tym wszystkim i po prostu do akceptacji. trzymaj się pa

Gość gość
spokojnej nocy i głowa do góry,bedzie dobrze.Pamiętasz?,dziś to ja mówię Tobie.Dobranoc /mała.

Gość gość
Lepiej.. zwal sobie konia w zaciszu celi stary capie i przestań pierdolić trzy po trzy na naszej dziewiczej kafeterii.

Gość gość
jakiej celi?/mała.

Gość gość
1:33 A Ty skąd wiesz że po operacji nosa?

Gość gość
"Pożegnałem ją głębokim pełnym miłości spojrzeniem.." To nawet nie pederastia to autopederastia socjopatyczna.