Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odbudowa zwiazku ... partner wybacza, nie zapomina..

Polecane posty

Gość gość

Jestem zalamana , wlasnie skonczylam klutnie z moim facetem i oddalam pierscionek zareczynowy. Jestesmy razem od 3 lat , szybko razem zamieszkalismy jest duza roznica wieku ale bardzo go kocham . Po 1,5roku on przestal pracowac w delegacji i znalazl prace na miejscu , ja tez akurat w tym czasie podjelam prace . Zaczelismy sie klucic , nie przytulal, nie bylo seksu prawie, po 10 h na produkcji wracalam do domu , to robil awantury o blahostki , raz na imprezie poszarpal przy wszystkich rece i kark bolaly ... wybaczylam. MIal wyj****e , prosilam by pomogl w domu smial sie , z nerwow nie sypialam ... postanowilam odejsc .. szukalam mieszkania . W pracy poznalam chlopaka.. brzydki . Ale nie chcialam zostac w domu , znajoma jego kumpela co dobrze go znala doradzila bym sie spakowala i odeszla jak go nie bedzie bo uderzy,spakowalam sie i poszlam do tego chlopaka , nie kochalam go ale poszlam , nie uprawialam z nim seksu nawet, po wyplacie moze 2 chcialam wyjechac za granice. Napisalam ze odchodze , byl zly ale potem blagal zebym wrocila ze sie zmieni 2 tyg poznie wrocilam bo kochalam , strasznie kochalam .Po niecalych 2 miesiacach bylam w ciazy . Tera minelo 1,5 roku , dzis jego kumpel przyszedl dziewczyna wyrolowala go na kase przez 4 lata potem zerwala i zaraz miala innego faceta , Zalil sie pocieszalam go ze niewarta bo to materialistka,moj facet podal mnie jako przyklad ze juz wczesniej tamta planowala ze odejdzie do innego, w klutni dowiedzialam sie ze udzielam rad a sama zrobilam gorzej. POdobno mam sie leczyc i zawsze bedzie mial do mnie zal za to, i uwaza ze nic nie zrobil wtedy strasznego ze odeszlam , znajomy podobniez powiedzial ze chodzilam naj****a po imprezach jak on byl w delegacji i pilam 50 tki lepiej niz faceci co nieprawda . JA ZADKO PIJE jak juz to piwo po 1,5 kreci sie w glowi i nie moge nigdy nie upilam sie zebym nic nie pamietala , Mowie ze to nieprawda a on ze on im wierzy , ja na to ze nie wierze w to co on mowi ze ze jest chamem a on do mnie ze jestem jebnietym smieciem. Jest po kilku piwach , oddalam pierscionek i poszlam z synkiem spac do innego pokoju a dzis swieta i wyje.. kocham go ale on twierdzi ze zostawilaam go bedzie mial zal do konca zycia , skoro wybaczyl zrobil swiadomie dziecko to po co rozdrapuje rany i podaje mnie za przyklady innym, twiedzi ze ja tez moge dawac przyklady na nim ale on nie ma sobie nic do zarzucenia . KOchac po porodzie sie nie chce wiecznie zmeczony . Nie wiem jak z nim rozmawiac, niby gada ze kocha ale slucha innych i wiecznie krytykuje , szkoda mi naszego synka , co robic ? Jestem zalamana :((((((((

Gość gość
GDybym wiedziala ze tak bedzie nie decydowalabym sie na dziecko, ale taraz swiata poza nim nie widze ....

Gość gość
MOze ktos spojrzy na to z boku i oceni , wyje jak glupia

Gość gość
JEst tu ktos ?

Gość gość
niezła z Was patologia , widać , że niezła z Ciebie prostaczka , pewnie żadnej szkoły nie skończyłaś , bo piszesz z błędami , masakra

Gość gość
Wiem, ciezko to czytac bo plakalam i pisalam. Ale dzieki za pocieszenie .

Gość gość
Odpowiednia szkole tez mam skonczona , jestem na urlopie macierzynskim.

Gość gość
Szczerze mówiąc niewiele rozumiem z tego co napisałaś :/

Gość gość
z tego co napisałaś sytuacja wygląda strasznie, on cie bił, ośmiesza cię przy innych, stawia w złym świetle, a ty nie potrafisz mu się oprzeć (nie wiem co cię do niego tak ciągnie), nie potraficie NAWET za sobą rozmawiać, macie dziecko na pocieszenie i tylko ono trzyma was razem, cała trójka na tym cierpi. tak masz racje i jednocześnie się mylisz: on nie zapomniał, ale też nie wybaczył...

Gość gość
BYc moze nie wybaczyl . NIe to ze nie bil tylko mocno poszarpal raz, kilka razy slabo . Czasem bardziej wierzy znajomym niz mi . Mi jest przykro ze rozdrapuje stare rany i mnie to boli . A on twierdzi , ze mam nie robic z siebie idiotki i ze on cierpial a nie ja. Po odejsciu wzielam urlop w pracy bo myslalam ze umre.

Gość gość
dziś przeczytaj w ogóle co napisałaś, jak można kogokolwiek poszarpać? tym bardziej kobietę! może jeszcze będziesz go usprawiedliwiać?

Gość gość
Tym bardziej , ze jestem z innego miasta. Jego znajomi mnie nie znaja ale od poczatku byli do mnie zle nastawieni i nie raz gadali na mnie rzeczy co byly nieprawda.

Gość gość
Gdyby mnie jakikolwiek facet choć raz nawet lekko poszarpał to urwałabym mu jaja a zwijając się na podłodze z bólu widziałby mnie ostatni raz jak odchodze. Tyle w temacie.

Gość gość
Nie bede , nie mam zamiaru . NIe bede z nim spac*****erscionka tez nie zaloze . Albo wybacza i dalej tworzymy zwiazek, albo sie rozstajemy i nie wybacza. Z drugiej strony zle zrobilam , ze odchodzac nie poszlam na swoje i nie wynajelam mieszkania tylko poszlam do chlopaka z ktorym nic mnie nie laczylo i tak z nim nie bylam.

Gość gość
To Twoja sprawa co zrobiłaś po rozstaniu, bo byliście już PO ROZSTANIU, więc jego pretensje są zupełnie bezpodstawne a Ty dajesz sie wpedzic w poczucie winy i uzaleznienia od niego bez powodu.

Gość gość
Faceci to manipulanci ... starsi lubia wychowywac..