Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle jajników 5 dni, brak okresu, czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Temat jakich dużo. 3 tygodnie temu miałam parę dni w których byłam strasznie napalona. Spotykałam się ze swoim chłopakiem i uprawialiśmy seks oralny. Problem w tym, że coś mogliśmy w pewnym momencie przeoczyć i mógł mnie dotknąć ręką lub ustami ''tam''. (zwykle uważamy, teraz zupełnie nie pamiętam jak było wtedy). Dodam, że jestem fizycznie dziewicą i nigdy nie wchodził mi do pochwy nawet palcem na 0,5cm palcem. Teraz 10 dzień spóźnia mi się okres, a od 4 dni bolą mnie jajniki. Kładę się z myślą ,,pewnie dostane jak będę spać''. A rano nic :| Nigdy tak nie miałam. W ogóle jak zaczynało mnie boleć to zawsze miałam jeszcze zapowiedź w postaci lekko czerwonawego śluzu.. A teraz susza, mało tego żadnej kropeczki nawet. Dodam, że mam bardzo stresującą szkołę, ale od początku roku i to pierwszy raz gdzie jest coś nieregularnie więcej niż 2-3 dni.

Gość gość
Jaka szmato :P Z chłopakiem się zeszłam mając 14 lat ledwo ukończone. A teraz oboje jesteśmy po 18stce. Może szukasz sobie dziewicy. Ja nią byłam i częściowo jestem jesteśmy z chłopakiem swoimi pierwszymi. Wiec nie nazywaj mnie szmata :P