Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w sobote w kosciele widzialam cos szokujacego

Polecane posty

Gość gość

grupka mlodych ludzi sobie przyszla, trzech chlopakow i dwie dziewczyny, przedzial wiekowy powiedzmy 18-25 i mieli koszyczek z wodka i postawili do swiecenia i sie cieszyli, ze zaraz beda rozpijac poswiecona... dla mnie to profanacja ;/

Gość gość
Idz na policje i zloz doniesienie o podejrzeniu popelnienie przestępstwa, dziś zgłoś tez to proboszczowi parafii i zadzwon do kurii !!!

Gość gość
bardzo smieszne... jak ty nie masz zadnych zasad to nie znaczy, ze wszyscy tacy sa, nie jestem mocno wierzaca, ale takich rzeczy sie nie robi. jeszcze mogli przyniesc prezerwatywy do poswiecenia, bo w takim imprezowym nastroju juz byli...

Gość gość
Skąd wiesz, ze nie mieli. Robisz nie potrzebny lament na forum podczas tych"świątecznych" dni. Zajmij sir swoim życiem i nie oceniaj innych. Albo weź się za robotę

Gość abemus papa
o kur'wa, grubooooo ! JA PIER'DOLE...

Gość gość
A ja nie jestem wierzaca (chyba) tzn do kosciola nie chodze. Ale dla mnie to glupota to co zrobili ci gowniarze.. zero zasad, szacunku dla innych, przyszli alkoholicy skoro juz w sobote od poludnia pija wodke.. szkoda ze tacy ludzie beda kiedys odpowiedzialni za nasz kraj

Gość gość
@ gość tak właśnie zrobię

Gość gość
z***bisci :) :)

Gość gość
rzeczywiście bardzo szokujące, myślałam,że ktoś kogoś napadł, czy się pobił...

Gość gość
nie umieli sie w ogole w tym kosciele zachowac, wparowali jak do siebie, smichy chichy, zero szacunku dla pozostalych, az dziwne, ze ich nie wyproszono i tak - szokuje mnie to. jesli wy nie widzicie w tym nic zlego, to sorry nie bylo tematu ;/

Gość gość
całe szczęście,że nie chodze do koscioła i nie muszę ogladać tych szopek,oraz pasterzy i ich baranów i owiec

Gość jestem w szoku_
TO SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCI ! nie mogę dojść do siebie po wyobrażeniu sobie tej całej sytuacji i tego paskudnego zachowania tych młodych ludzi w świątyni.

Gość gość
Mnie szokują niektóre wypowiedzi na forum. Na tak ważne pytanie prawie same kretyńskie odpowiedzi.

Gość gość
W ubiegłym roku przyszedł do kościoła młody chłopak z synem. Usiedli po środku kościoła, synek u niego pod pachą i nagle słychać jakąś rozmowę. Ludzie się rozglądają kto tak głośno rozmawia, a tu się okazuje ze gościu wyjął telefon i sobie normalnie do kogoś zadzwonił! Wszystkich zatkało po prostu - młodych i starych. Młoda dziewczyna podeszła do niego i zwróciła mu uwagę, że jest w miejscu świętym i powinien się zachowywać z szacunkiem.Tu nie chodzi o jakieś święte oburzanie się tylko o to, że pokolenie dzisiejszych dwudziestolatków i młodszych nie zna żadnych świętości.

Gość gość598
u mnie w tym roku podobała mi się święconka. Otóż ksiądz, bardzo młody normalnie opieprzył wszystkich za to że z koszykiem to wszyscy a na obchody triduum to nie ma komu przyjść i że takie coś nie ma w ogóle sensu i lepiej żeby wcale nie przychodzili. Ale efekt faktycznie był bo wieczorem zdecydowanie więcej osób było niż w czwartek i piątek.

Gość gość
szkoda ze was tak nie szokuje facet w sukience jego gejowskie i pedofilskie zapedy hipokryci pewnie komunie od takiego pedofila przyjeliscie a teraz tu po katolicku obgadujecie kogos :D

Gość gość598
geja i pedofila znajdziesz w każdym zawodzie, a ksiądz nie jest w sukience tylko w sutannie

Gość gość
hipokryzja leje sie strumieniami jak to u katolika gdzies ktos tam jest pedalem czy pedofilem to ksiadz tez moze w koncu tez czlowiek :D ksiadz to podobno nie jest zawod tylko powolanie po drugie ludzie wykonujacy inne zawody nie wlaza innym do lozka nie mowia jak maja zyc ze bycie pedalem to zlo a samemu sa pedalami i do tego pedofilami

Gość gość
Do gość dziś Wy katolicy nie macie poszanowania do niczego. Biegacie z transparentami ze nergal jest taki i taki. Ten zachowuje sie tak a nie inaczej i nie chodzi o wasze"święte" miejsca a raczej posolone bo woda święcona to kranowa plus sól. Gdy ktoś wspomni o perunie, swarożycu, swiatowidzie itd to zaraz wyzwiecie go od wyznawców diabła. Mimo ze to nasza słowiańska historia. Więcej w Was hipokryzji niż wody w oceanie