Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo Cię kocham; )

Polecane posty

Gość gość
ja ciebie też Martuniu

Gość gość
jakbyś kochał to byś sie chociaż odezwał na święta, ale ty wolisz udawać ze mnei nie ma dzisiaj cisza, wczoraj cisza, ciągle cisza... a p********z ze kochasz. niegy w to nie uwierze

Gość gość
Śmieszni jesteście z tą waszą miłością tu :D ;)

Gość gość
jakbyś kochała to zrobiłabyś loda , a nie olewała

Gość gość
Tak bardzo mnie kochasz???? to czemu milczysz ???????

Gość gość
wczoraj prosilem o kontakt a Ty mi go nie podalas :)/ pewnie dlatego bo nie jesteś moją A. 😭

Gość gość
upup

Gość gość
Ja Ciebie też :) ulżyło? to s********j.

Gość gość
musisz się bardziej o kontakt postarać

Gość DO ŻONY NAIWNEJ
Mam pewnien problem uczuciowy(jestem młoda) , ogólnie patrząc to długa historiaa, prawie rok temu poznałam bliżej mojego znajomego bardzo go wtedy polubiłam . Później kontakt się urwał , w wakacje znowu zaczęliśmy ze sobą pisać i rozmawiać , ewidentnie dał mi do zrozumienia ze bardzo mnie lubi i ze mu się podobam . Wszystko było wspaniale dopóki nie pojawiłam się pewna kobieta, ona do niego zaczęła pierwsza dzwonić, pisać, zapraszać na imprezyy . Znam ją i wiem ze wiedziała że ja cos do niego mam. Ona owineła sobie go wokół palca , był na każde jej skinienie. Ona w sumie w tym samym czasie pisała i spotykała sie z innymi. Krótko mówiąc jest to łatwa dziewczyna, zwłaszcza po alkoholu. Wtedy on z dnia na dzien urwał ze mną kontakt. Razem z tamtą spędzał czas , było mi to trudno zaakceptowac ale jakos sobie poradziłam poprostu to olałam. jakieś 2, 3 miesiace po wakacjach napisal do mnie i przeprosil ze wtedy mnie tak potraktował. Później jakoś pisał do mnie sporadyczniee i tak jakoś mnie zbajerował ze zaczęłam się z nim widywać. I już wtedy miałam wątpliwości czy powinnam, bo przecież nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki , ale z drugiej strony jeśli bym nie spróbowała to bym pewnie żałowała. wszytsko było super , do czasu imprezy( to chyba był sylwester) spedzalismy go osobno. Jak sie później dowiedzilaam ta dziewczyna ktora poznal w wakacje pojechala na tam gdzie on , bo dzwonila zapewne do niego ( zawsze dzwonila jak byla impreza) i pojechala do niego . bylo mi bardzo smutno nigdy nikt mnie tak nie potraktowal ale pozniej napisalam mu co mysle on i tak dokonal juz wyboru i wybral tamta. Bylam na niego wsciekla ale szybko mi przeszlo i znowu widzialam w nim ideal ... nie wiem dlaczego poprostu nie potrafie o tym zapomniec . Zawsze jak go spotykam dobrze sie bawie , nigdy jakos nie okazuje żalu , trzymam to w sobieee .Ogólnie to jestem osobą bardzo uśmiechniętą i rzadko chodze smutna, czasem w sercu mam smutek ale na twarzy usmiech tzw dobra mina do złej gry. Nie wiem co o tym wszystkim mysleć , wiem ze przesadzam , zachowuje sie czasem jak idiotka. Napisalam tu taki wielki esej i pewnie nikt go nei przeczyta ale musial to z siebie wyyrzucic. Jesli jednak ktos przeczyta niehc napisze co o tym sądzi .. ZOBACZCIE JAKA ANALFABETKA Z TEGO GOŚCIA :D