Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy od przeczyszczania się tabletkami można schudnąć

Polecane posty

Gość gość

schudł ktoś?

Gość gość
tak kochanie mozna,a dlaczego musisz ztosowac te srodki?jedz mniej ,ruszaj sie wiecej,

Gość gość
nic sie nie odwodni jak raz na dzien bierze i sie wysra wytryskujac gawno

Gość gość
sprawdź czy nie masz alergii na gluten i laktozę ja całe życie ćwiczyłam byłam na diecie i dalej nie chudłam nawet na diecie u dietetyka, tarczyca w porządku, hormony też, ostatnio czułam się o wiele gorzej miałam wzdęty brzuch, biegunki, nie mogłam schudnąć i wiesz co odstawiłam gluten i laktozę czuje się lepiej po tygodniu brzuch nie jest tak wzdęty, widzę że nawet jedząc słodycze bezglutenowe chudnę widzę po ciuchach, gluten dodają wszędzie do wędlin, pieczywa, słodyczy, ciast, jogurtów, alkoholi,mąki, gluten to zboże, laktoza- mleko, masło itp. pije kawę bez glutenu, jeśli mleko to sojowe, chleb bezglutenowy, warzywa, owoce, kaszki dla niewoląt bezglutenowe, wafle ryżowe, ryż, zupy bez śmiatany i mąki, mięso pieczone, smażone, gotowane ale bez panierki i zaczynam dopinać się w ciuchy, polecam, zapisałam się do alergologa chce porobić badania pod kątem celiakii i alergii na gluten i laktoze, najłatwiej to sprawdzić na na okres 2-3 tygodni przejść na ścisłą dietę bezglutenową