Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasz rodzina też jest taka p*****lnięta?

Polecane posty

Gość gość

Czy Wasz rodzina też jest taka p*****lnięta?

Gość gość
Na całe szczęście nie. Jest fajna. Wszyscy potrafimy sobie usiąść i gadać godzinami na przeróżne tematy, śmiać się i żartować. Wczoraj przesiedzieliśmy tak 10godzin! Dobrze nam razem!:)

Gość gość
Moja z koleji jest skłócona każdy z każdym

Gość gość
Pewnie się kłócicie o politykę?

Gość gośćsis
Moja rodzina jest.. Nie wiem sama jak to nazwać. Na pewno rozsypana. Rodzice po rozwodzie. Nikt z nikim nie jest tu zzyty. Mam siostrę rok młodsza i mamę która jest przewrazliwiona jakaś... A tak poza tym nie czuje jakbym miała rodzinę

Gość gość
Do 15:09 kłócimy się o pieniądze niestety.

Gość Tutajautorka
CÓŻ za nieporozumienie!!! Nie wkleił się cały tekst, to było o mojej babci:) Która jest p*****lnięta ale w pozytywny sposób. Opisywalam jak to wczoraj przyszłam przedstawić mojego niemieckiego chłopaka babci a ona zaczęła swoim łamanym niemieckim prosto z mostu do niego "sehr schon korper":D On wielkie oczy i w śmiech a ona się tym dalej nie przejęła i gdy wyszedł do łazienki to do mnie "cóz za ciaaało":D Moja babcia ma 81 lat haha

Gość gość
Jak mozna nie kochać swojej najbliższej rodziny?????? Dziś odjechała moja mamunia i siostra a mi się wyć chce i już za nimi tęsknię. A mieszkamy tylko 140 km od siebie...

Gość gość
Współczuję... Mam czasami wrażenie jak popatrzę na inne rodziny że moja jest niczym archeologiczne wykopalisko. Celebrujemy tradycje z pokolenia na pokolenie przekazujemy sobie za najważniejsze cele dbać o domowe ognisko o dzieci i mieć szacunek do drugiego człowieka. -Jak widzę jak inni walczą ze sobą tylko dlatego że maja inne poglądy religijne czy polityczne a są rodziną to przeraża mnie to...

Gość gość
Pieniądze no tak. Jeśli ich brakuje to ciężko coś zaradzić ale ja kiedy ich nie mam zwracam sie do pana Boga. Wtedy zawsze słucham każdorazowo swej pierwszej myśli. Pierwsza najkrótsza myśl zawsze jest od Boga każda kolejna od diabła i innych sprzymierzeńców niebytu;) Bądź w porządku i słuchaj serca po prostu!:)