Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

weekend majowy w górach ?

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam serdecznie do Międzybrodzia żywieckiego,które znajduje się w odległości 10 km od Żywca ,30 km od bielska-białej ,70 km od Krakowa i 30 km od granicy ze Słowacją . Nieopodal naszego ośrodka płynie górski wodospad "Isepnica" , któy wpada do przepływającej przez miejscowość rzeki "Soły" . Poprzez spiętrzenie wód na tej rzece powstało jezioro Międzybrodzkie( w pewnym miejscu jest piaszczystą plaża)wypożyczamy sprzęt wodny . , który jest jedną z największych atrakcji miejscowości . Na asfaltowej drodze prowadzącej na szczyt "Żar" można spotkać się z niecodziennym zjawiskiem . Na pewnym odcinku tej drogi przedmioty toczą się same pod górę ,wbrew prawu grawitacji, a na samej górze funkcjonuje słynna w całej polsca górska szkoła szybowcowa Dla każdego znajdą się tu atrakcje. Znajdujemy się w centrum miejscowości a w skład naszego ośrodka wypoczynkowego wchodzi : Budynek główny (recepcja, świetlica) , duży parking , miejsce na grilla , plac zabaw dla dzieci . 21 domków letniskowych murowanych w skład każdego z nich wchodzi parter ( pokój gościnny: zestaw wypoczynkowy, szafa,radio,tv, kuchnia : kuchneka elektryczna,czajnik elektryczny , elektryczny ogrzewacz wody ,lodówka,naczynia,kieliszki,garnki,szklanki itp łazienka : wc , natrysk , umywalka z szafką ) piętro( sypialnia 3lub 4 osobowa w zależności od domku) możliwość dostawek. akceptujemy zwierzęta organizujemy szkolenia , narady , spotkania rodzinne , atrakcyjne ceny przez cały rok W przypadku niskich temperatur powietrza udostępniamy grzejniki elektryczne Serdecznie zapraszam ! u nas jest wiele atrakcji, a jeśli mimo to komuś będzie mało wrażeń to proponujemy również w promieniu 10 km zwiedzanie piwiarni w żywcu , zapory w Tresnej , elektrowni wodnej w Porąbce i ruin Gierkowskiego ośrodka wypoczynkowego w Kozubniku .

Gość gość
Ja weekend majowy spędziłam w Wieliczce i Krakowie. :) Trzy dni zwiedzania - było wspaniale. Nocowaliśmy z narzeczonym w http://hotellenart.pl/ . Hotel bardzo ładny, w dodatku mieli naprawdę pyszne jedzenie i SPA w hotelu... Oby więcej takich wyjazdów. :)

Gość gość
O tak, weekend majowy w górach to jest to! :) Razem z narzeczonym pojechaliśmy do Karpacza. Zrobiliśmy sobie romantyczny wypad, później nocowaliśmy w http://www.sunnyhill-karpacz.pl/ . Pensjonat naprawdę ładny. :)

Gość gość
My spędziliśmy romantyczny weekend w Tatrach. nocowaliśmy w klimatycznym pensjonacie www.sichlanski.pl w Murzasichlu. bardzo przypadły mi do gustu górskie wycieczki,wypoczynek w strefie SPA i góralska gościnność.

Gość gość
nasze góry są przepiękne! jeżeli chodzi o moje ulubione miejsca,to z beskidzkim hotelem www.hotelodys.pl mam bardzo dobre wspomnienia. spędziliśmy tam kilka wspaniałych dni na górskich wędrówkach,a potem mogliśmy się zrelaksować i doskonale odpocząć.