Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ustały objawy ciazy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny jestem w 7 tygodniu ciazy☺ i wszystko było super piękne bijące serce itd wszystko w jak najlepszym porządku aż do dzisiaj. Poprostu przestały boleć mnie piersi.... tzn lekko bolą ale to nie to co było. Sutki były takie sine a teraz nie są. Strasznie się boje ponieważ to moja 4 ciąża wszystkie poronilam i teraz taka głupia sytuacja i ja juz mam straszne myśli. Proszę pocieszcie mnie może któraś tak miała a mimo wszystko było ok

Gość gość
Widzę, że nikt ci tu nie odpisuje, bo tu juz nie jedna na forum pisała, że przestały ja boleć piersi z dnia na dzień i niestety poronila, przykro mi, ale to nie od nas i nie nie od ciebie zależy

Gość gość
Skoro już tyle razy poronilas to chyba wiesz jakie są u ciebie objawy poronienia, czyż nie?

Gość gość
różnie może być... ustąpienie tych objawów może oznaczać martwy płód ale równie dobrze mogły ci te objawy po prostu minąć i wszystko jest z dzieckiem dobrze... idź jutro do gin i się upewnisz.

Gość gość
Szybko idz do ginekologa.

Gość gość
Przeviez piersi nie bola caly czas. Organizm dozuje sobie hormony. Nie moze caly czas chodzic na najwyzszych obrotach. U mnie tez tak bylo,tez schizowalam. Piersi raz bolaly,raz nie... do tego plamilam.. i dzis mam 4tygodniowa coreczke. Uszy do gory. Skonsultuj to na spokojnie z ginem i mysl pozytywnie.

Gość gość
Skoro juz kiedys poronilas to mam pytanie czy bierzesz jakies leki na podtrzyamANIE CIAZY...?.. Jesli tak to mam nadzieje e jednak wszystko ok. Poza tym te objawy moga wystepowac a u innych nie wystepuja. Ja bym to na pewno jak najszybciej skonsultowala z ginekologiem. Moze pomoc, uspokoisz sie a na pewno konsultacja nie za szkodzi. Powodzenia.

Gość gość
Ja miałam tak, że nie czułam żadnych objawów jak np coś lub ktoś mnie wkurzył, zdenerwował i podskakiwała adrenalina. Potem ( po kilku godzinach objawy wracały) Może miałaś emocjonujący dzień? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Gość gość
no właśnie jak poronilam z kazdym razem nie mialam zadnych objawów tylko odrazu plamienia, teraz jestem na mocnym podtrzymaniu, przynajmniej tak mi sie wydaje biorę luteine100, duphaston 3 razy dziennie i fraxiparine zastrzyki w brzuch, powiem tak piersi znowu bola, moze troche mniej moze nie sa takie pelne ale bola:) jestem dobrej mysli przynajmniej sie staram chociaz tamte ciaze spowodowały ze kazdy najmniejszy objaw juz mnie niepokoi. Dziekuje za pozytywne odpowiedzi jestescie kochane

Nie stresuj się bo to też szkodliwe. Co ma być to będzie. A objawy (ich brak) jeszcze o niczym nie świadczy. Moja siostra wyczytała, że jak są wymioty i nudności to ciąża rozwija się bardzo dobrze. Ona tylko raz wymiotowała, bardzo się martwiła tym :-o Oczywiście urodziła zdrową córkę :) Mnie piersi wcale nie bolały. Życzę powodzenia i nie zamartwiania się na zapas :) Na pewno się uda :) :)

Gość gość
mojej siostrze objawy ustały w 13tc... płód obumarł :(

Gość gość
Autorka ja poroniła dwa razy, a trzecią ciążę udało mi się szczęśliwie donosić ( czego Ci z całego serca życzę ). Jak byłam w 8 tygodniu ostatniej ciąży ustały mi objawy m.in. przestały boleć piersi. Byłam pewna, że i tym razem już po wszystkim, na szczęście wszystko okazało się w jak najlepszym porządku ( jeszcze tego samego dnia poleciałam na usg) Do końca ciąży na zmianę piersi bolały mnie i przestawały boleć, a dziecko rozwijało się dobrze. Trzymam kciuki.

Gość gość
mnie tez raz bolaly piersi na drugi dzien nie i tak w kolko i z dzieckiem wszytsko ok:) Glowa do góry