Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda_1994

Nie wiem co robć!!!! POMOCY!!!! :(

Polecane posty

Witajcie mam problem bo mój chłopak najpierw chciał mieć ze mną dziecko a jak do tego doszło chce żebym wzięła tabletkę wczesnoporonną a ja tego nie chcę i nie wiem jak jemu o tym powiedzieć. Pomóżcie. Z góry dzięki

Gość gość
Rocznik 1994... Sami jestescie dziecmi. Utrzymuja was rodzice a wy sie na dziecko "decydujecie"? Patologia. Dziecko to nie szmaciana lalka. Zrobie sobie bo CHCE

po pierwsze nic o mnie nie wiesz i skąd możesz wiedzieć czy utrzymują mnie rodzice czy nie a po drugie dziecko to nie jest moja zachcianka a chcę to sobie zrobię nie jestem głupią idiotką która nie wie że to nie jest zabawka która jest na chwilę a jeżeli myślisz że każda dziewczyna w takim wieku ma siano w głowię to gratulację dla Ciebie.

Gość gość
zmieni zdanie jak urodzisz , wiem co mówie..nie bądź głupia i nie zabijaj ..dasz sobie radę napewno.. latami męczyły by cie wyrzuty sumienia ze zabiłas dziecko , to jakby wyglądalo itp .jak podjęłas z nim decyzję o dziecku to teraz się tego trzymaj do końca..choćby nawet nie chciał z tobą być to będzie musiał płacić alimenty ale ja wiem z życia że jak cie kocha i zobaczy dziecko choćby nwet na usg przy badaniach to mu się odwidzi...teraz wpadł w panikę ,przestraszyl się nowej sytuacji to tchorzy ale przejdzie mu;)

no właśnie to samo jemu powiedziałam że jeżeli zdecydował się podjąć taką decyzję to niech będzie teraz za nią odpowiedzialny bo ja nie jestem w stanie zabić dziecka :)

Gość gość
O dziecku to się najpierw poważnie rozmawia a nie na hura co będzie to będzie a później łykają prochy Rób co chcesz za 300 zł kupisz tabletki na necie

Gość gość
tabletke wczesnoporonna czy tabletke po stosunku ?? bo jest roznica tlumoku

Gość gość
Chyba pisze tłumoku o wczesnoporonnych

Gość gość
dla wiekszosci tabletka wczesnoporonna i po ,to to samo