Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż i Kochanek w jednym

Dwie kobiety, dwie żony, dwie kochanki.

Polecane posty

Mam prawie 40 lat i moje życie od wielu lat jest jednym pasmem zdrad. Moje małżeństwo się nie układało odkąd pojawiło się dziecko. Żona ulokowała swoje uczucia w dziecku, mnie odstawiła na boczny tor. Potem pojawiła się w moim życiu kochanka - samotna matka z córką. Spotykaliśmy się na seks, potem okazało się, że nadajemy na tych samych falach, pojawiło się uczucie, którego już nie dało się ukrywać. Żona wystąpiła o rozwód, a ja zamieszkałem z moją kochanką i mieszkam z nią i ją kocham, mamy udany związek. Żona zamieszkała niedaleko. Pomagałem jej się urządzić w nowym mieszkaniu, pomogłem finansowo, żeby jakoś to wszystko złagodzić. Niedługo potem była żona zaczęła się do mnie przytulać, potrzebowała mężczyzny i tak z była żoną zostaliśmy kochankami w tajemnicy przed tamtą. Role się odwróciły. Tak naprawdę cały czas z małymi przerwami sypiam z dwoma kobietami, najpierw z kochanką w tajemnicy przed żoną, a teraz z tą samą byłą żoną w tajemnicy przed dawną kochanką, a obecną moją partnerką. Nie wiem co będzie jak się wyda. Aż mnie to zaczyna śmieszyć.

Gość gość
W głupia sytuacje sie wplątujesz z byla zona i tak juz ci nic nie wyjdzie bo kobiety zawsze ale to zawsze pamiętliwe i nawet jak wrócisz do byłej zony to z czasem kochanka stanie sie ale na pewno nie twoja. Z była kochanką a teraz partnerka tez w porządku nie jesteś stracisz jedno i drugie. Żenujący jesteś zawsze mowie nie brać sie za żonatych potologów:D widzę przed tobą samotność na stare jare lata:D

Straszysz mnie samotnością,a ja mam wręcz klęskę urodzaju. Głupia sprawa. Jeszcze na starość zostanę z dwoma kobietami. Poprostu nie potrafię odmówić byłej żonie.

Gość gość
Nie potrafisz odmówić sobie p************a:) a nie byłej żonie. I kochance moncisz głowę:) co co glupku można radzić:) stań na oknie i skacz głową na dół:) może cie oświeci:)

Gość gość
co za wieprz wstrętny!

Gość gość
wieprz zapomina, że była żona i obecna partnerka są osobami wolnymi i pewnego pięknego dnia mogą obie z jego towarzystwa zrezygnować co wtedy? klęska urodzaju zmieni się w..... urodzaj samotności

Gość gość
Taka natura faceta. Powinno być dozwolone w naszej kulturze posiadanie na raz do 4 kobiet jak w Bibilii. Jakub miał 4 żony tzn. dwie siostry Lee i Rachele oraz ich dwie niewolnice i wszystko było cacy. Co ciekawe żony same dawały niewolnice mężowi do fiki miki.

Gość gość
Grzech to wziąć żonę bliźniego a samotnej matce pomóc. Żona winna tolerować i powinni zamieszkać razem wszyscy.

Gość gość
ja tez lubie spijac mnektar z roznych pal, z 5 facetow miec byloby dla mnie ok

Gość gość
i bardzo dobrze, że bzykasz żonę, bo to twoja żona. szkoda, ze tak szybko szukałeś na boku zamiast ratować rodzinę. faktycznie jesteś skończonym kłamliwym dupkiem......do żony wróć, do dziecka wróć