Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2015 znamy się 6 lat od prawie roku jesteśmy razem... Łączy nas chyba tylko czasami myślę , że seks ... On jest dużo starszym facetem jest żonaty ale to nie ważne... Przez 6 lat piszemy i kontaktujemy się z sobą . Przed świętami byliśmy razem . Co rok składał mi życzenia to imieninowe , urodzinowe lub nawet te Wielkanocne czy Boże Narodzenie w tym roku o mnie zapomniał :( Jest mi smutno z tego powodu troszkę bo od innych znajomych dostałam życzenia ,sama im powysyłałam jemu chyba nawet z 2 razy te same życzenia z dopiskiem dziękuję , że JESTEŚ .:) Może zapomniał bo w piątek był pogrzeb z jego strony ktoś umarł ale i z mojej też w piątek pogrzeb a jednak Ja pamiętam i zawsze pamiętam o moich przyjaciołach by im złożyć życzenia :) Dla mnie jego życzenia były w tym wszystkim najważniejsze a jednak ich nie dostałam . Jak się z nim spotkam to mu o tym powiedzieć ? Bo ja na pewno teraz się nie odezwę do Niego chociaż bardzo chcęi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach