Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 20 lat i się tylko całowałem

Polecane posty

Gość gość

Mam kompleks, że seksu nie było;(

Gość gość
na luzie po prostu szukaj laski co chce sie dymac jak sie nie chce dymac, to nie trac czasu i szukaj nastepnej coco-jumbo i do przodu sluchaj starego wyjadacza tylko wiesz, kulturalnie, ale w miare zuchwale ;) pozdro!

Gość gość
Pewnie to co Ci teraz napiszę nie spodoba Ci się, ale chciałabym żebyś poznał spojrzenie od kobiecej strony na ten temat. Jesteś młody a jak wiadomo w tym wieku hormony buzują. Nie myśli się o charakterze emocjonalnym seksu i o odpowiedzialności z niego wynikającym a jedynie o natychmiastowym zaspokojeniu swojej potrzeby zmysłowej. To jest najnormalniejszy odr****** świecie ale musi łączyć się z nim uczucie, zaangażowanie emocjonalne i odpowiedzialność. Ty jako młody chłopak stajesz się młodym mężczyzną, dostałeś od natury popęd seksualny ale również i silny rozum i psychikę! Możesz sterować swoim popędem i go wykorzystać wtedy jak się naprawdę zakochasz i zaangażujesz się emocjonalnie w związek z dziewczyną - inaczej puste zaspokojenie swojej rządzy nie ma sensu, bo krzywdzi się tę drugą osobę w tym wypadku kobietę. Dlaczego to mówię? Mówię to ponieważ wyczuwam w twoim poście jakiś żal i być może wstyd z tego powodu ze nie uprawiałeś jeszcze seksu, ale uwierz mi proszę prawdziwej męskości nie mierzy się ilością zdobytych partnerek seksualnych a siłą psychiki, zaradnością, odpowiedzialnością i moralnością! Co Ty byś czuł gdyby dziewczyna Ciebie wykorzystała tylko dla zaspokojenia swoich potrzeb fizycznych a nie zależało by jej na Tobie uczuciowo? Założę się ze po pewnym czasie na pewno byłoby Ci przykro i poczuł być ukłucie w sercu! Mężczyźni też nie są z kamienia i też przeżywają emocje tylko inaczej niż kobiety bo jesteśmy od siebie inni i tak natura stworzyła nas żebyśmy się różnili! Po co Ci to piszę? Bo sama zostałam tak wykorzystana przez chłopaka kiedyś - zabawił się mną, moimi uczuciam, wykorzystał seksualnie i emocjonalnie i po 3 tygodniach zostawiła dla kolejnej dziewczyny z wielu jego podbojów!

Gość gość
ode mnie ? brawa dla Ciebie :)

Gość gość
jestem autorem, mnie dzewczyny upokarzały więc tylko jako zaspokojacz je mam....