Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z ex mojego meza!!!

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy juz malzenstwem,jak zaczelismy byc para to moj maz niebyl juz ponad rok ze swoja ex dziewczyna jednak gdy ona dowiedziala sie ze razem jestesmy to zaczela wariowac mimoo ze miala juz innego faceta. Nalegala na kontakt i wydzwaniala,jak przestal odbierac to wydzwaniala po nocach z zastrzezonego. Jestesmy juz razem 6 lat o ona nadal o sobie przypomina a to wypytuje znsjomych o nas a to probuje dostac do nas jakis kontakt np nr tel itp. A na fb np wypisuje ze jest niewiadomo jak szczesliwa i ze jest super w nowym zwiazku. Moj maz dal jej juz dawno do zrozumienia ze ma ja w du... nie wiem o co jej chodzi czy moze dla satysfakcji chcialaby cos popsuc miedzy nami,a sama na pokaz pokazuje jaka to ona super szczesliwa bo mamy tam jakis wspolnych znajomych i liczy ze przrkaza mojemu mezowi i bedzie zazdrosny?na szczescie my mieszkamy w trojmiescie a ona z 45km dalej wiec marna szansa ze na siebie wpadniemy. Chcialam nawt zadz do niej i zapytac czy ma jakis problem ale dalam sobie spokoj bo chyba niewarto. Co o tym myslicie?byli ze soba 8 lat. Jakis czas temu dowiedzialam sie ze ona odzywala sie do rodziny mojego meza zeby zapytac jak sie nam uklada. Maz zmienil numer juz dawno bo dosyc mial tych tel i bal sie ze go zostawie

Gość gość
za dlugie

Gość gość
Ufasz mężowi? Jak baba będzie sie naprzykrzać zgłosić sprawę do sadu stalking jest przestepstwem

Gość gość
No pewnie ze ufam,ale jaki sad uzna za nekanie wypytywanie znajomych o nas albo wydzwanianie ktore mialo miejsce ok 6 lat temu,pewnie robilaby to do tej pory gdyby miala numer.dodam ze ona tez wyszla juz za maz.nawet mialam pomysl zeby jakos poinformowac jej meza o tym ale olalam

Gość gość
Olej ją na pełnym froncie. Nie sprawdzaj fb, nie chciej wiedziec, co u niej, itp. Bo to ty wpadadz w obsesję, a nic się nie dzieje. Masz jakies kompleksy, niskie poczucie wartosci? Nie? To przestań o niej pisac, tu, czy gdzie indziej, przestan o niej myslec. Zajmij się soba, męzem, waszym zyciem.

Gość gość
Nie sprawdzam i nie pytam o nia,poprostu irytuje mnie to. Nie wiem czy ona niesjest szczesliwa i tylko tak wszem i wobec to oglasza i tak bardzo sie nami interesuje czy co. Nieklocimy sie przez to wrecz przeviwnie jakos tak bardziej nas to umacnia.Ja bym chciala tylko wiedziec co nia kieruje,moze ktos byl w podobnej sytuacji

Gość gość
a ja bym miała satysfakcję :) Nie przejmuj się tą sytuacją, to ona się miota - ty jesteś górą!

Gość gość
J z napisalam ci, olej ją. Co cię obchodzi, co nią kieruje? Moze jakas idiotka, moze nie ma swijego zycia, albo ma, ale robi zamieszanie wokól siebie, m.in. po to, bys martwila się, tak!, i zakladała temat na forum. Odetnij się od niej, bo zacznie cię to "zżerać".

Gość gość
A nie myslalas ze mozna by zrobić fajny trójkąt ? :-) Zastanów się

Gość gość
Masz racje 22.11 o taka odpowiedz mi chodzilo.pozdrawiam

Gość gość
Ty z 22, 59 też masz racje. Porozmawiam o tym trójkącie z mężem

Gość gość
Ty z 00.07 ale p***b@ny/a jestes. Myslisz ze to zabawne obesrancu?

Gość gość
Moja kolezanka miala taki sam problem, poprosila znajomego zeby do niej tzn ex dziewczyny meza zadzwonil przedstawil sie jako komendant z jakiejs policji i ppwoedzial o jej telefonach, bo ta ex wydzwaniala i robila gluche tel na zmiane z normalnymi, znala nasz domowy, ten kolega powoedzial jej czym to grozi i sie skonczylo raz na zawsze

Gość gość
Kocha Twego meza a z tamtym jest z braku laku. O co sie rozstali? Kto zerwal?

Gość gość
Bylo wiele powodow. Moj maz ja zostawil a ona grozila prosila itp. Zdradzala go,dowiedzial sie o tym juz po rozstaniu gdyby niewiedzial to moze by wrocil. Moze i kocha nadal ale to czemu tak wszem i wobec oglasza swiatu jaka jest super szczesliwa?

Gość gość
Mialam podobnie. I dalam sie wkrecic w jej gierke. Ona w dalszym ciagu uwaza, ze moj maz kocha ja, a ja jestem tylko zapelniaczem. Do pewnego momentu bawilo mnie to, pozniej przyszedl czas na zlosc, a teraz mi jej troche zal. Rada dla czytelniczki - ignoruj. W pewnym momencie odpusci. Nie marnuj swojego czasu i energii na kogos, kto nie jest tego wart!!!