Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzłowiekCień

DZIECI NADOPIEKUŃCZYCH RODZICÓW

Polecane posty

Witam.Założyłem ten temat ponieważ podejrzewam ,ba! jestem pewien ,że wywodzę się niestety z takiej rodziny .Prosiłbym tutaj wszystkich którzy byli lub są w takim czymś o opowiedzenie paru słów o sobie jak żyjecie ,żyliście ,jak to wyglądało od kuchni i jak teraz sobie radzicie .Jakie typy charakterów mieli Wasi starzy itd.Wyrzućcie to z siebie .Pozdrawiam gorąco i liczę na "miłą" dyskusje .

Gość gość
Mi dzwonili jak nie wracałem po godzinie ze szkoły, jak chciałem wyjść do kolegi to były pytania gdzie mieszka , jak się nazywa itp mimo pełnoletności

Gość gość
Ja nadopiekuncza matka. ..ehh..dzwonie ..piszę. .martwię się ...

Gość gość
moja mówi że jest nadopiekuńcza niby dzwoniła ale nigdy nie krzyczała że mam wracać do domu a nawet mnie z niego wyganiała ja ogólnie nie uważam ją za taką a nawet wręcz przeciwnie całe życie czuję że mnie olewa że zawsze ktoś inny jest ważniejszy zawsze faworyzowała swojego dziada a on ma mnie gdzieś ale to raczej tak jest że od ojca nie wymaga się jakiegoś tam zainteresowania

Gość gość
dzieciom trzeba dać pewien zakres decydowania, inaczej rosną z nich niedorajdy życiowe, a świat potrafi nieubłaganie kopać po ryjach