Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiekunka do dziecka 3,50zl za godzinę takie ogłoszenie własnie znalazłam

Polecane posty

Gość gość

Przeglądam właśnie OLX i taką oto ofertę "pracy" znalazłam (woj. wielkopolskie). Kurczę, rozumiem, że można nie mieć kasy, ale 3,50zł za branie odpowiedzialności za cudze dziecko????

Gość gość
To chyba jakiś spóźniony żart na Prima Aprilis :O

Gość gość
szukają jakiejs naiwnej, myslą ze ktos prawie za darmo bedzie pracowal

Gość gość
Ja bym się nie odwazyla zostawić dziecka z kimś kto zgodził się pracować za takie pieniądze.

Gość gość
masakra...moja ciotka pilnuje 2 dzieciza 5 zl... masakra, a ta rodzina ma 450 m dom a 5 zl daje

Gość gość
moze w nocy jak male spi a mama ma nocna zmiane i nie zostawi samego ww domu.wyobrazcie sobie, zarobic 3,5 za godzine teoretycznie spiac

Gość gość
gość dziś xxx a potem sie Polacy dziwią, ze malo zarabiają a pracodawcy wykorzystują :O skoro SAMI SIE ZGADZACIE na prace za grosze i wykorzystywanie :O Ja bym palcem nie kiwnela za 5 zł a co dopiero za 3,50 :O przeciez to jest smieszne. Jak ktos nie ma kasy i kogos do pomocy to niech sie stara o miejsce w przedszkolu. Rozumiem taką stawke gdy chodzi np o odebranie 7-8 letniego dziecka ze szkoly, podgrzania mu obiadu i poczekania az rodzic wroci, ale calodniowa opieka za 3 zlote no buahahaha :D

Gość gość
I tak z drugiej strony, to kto się zgłosi? Desperatka która potrzebuje na denaturat? No to powodzenia z taką opieką.

Gość gość
zgłosi sie małolata albo emerytka ktora chce dorobic :P

Gość gość
zglosi sie tos na miesiac i j***e to bo nikt normalnyz domu nie wychodzi za tyle.ja by sie wstydzila serio

Gość gość
Ja kiedys pracowalam jako opiekunka na poczatku dawali mi 650 za mies praca od 9 do 17. Potem bylo 700 a ostatecznie 800. Pracowalam tam 2 lata

Gość wifigdańsk
masakrycznie mało. ciekawe czy ktokolwiek znajdzie się chętny. osobiście wątpię.

Gość gość
zalezy gdzie, ale jestem pewna, że się znajdzie

Gość gość
ja płacę koleżance 6 zł za godz. mieszkamy naprzeciwko ona ma 2 dzieci jedno wieku mojego młodszego syna który ma 4,5 roku starszy 8 lat. zaprowadza ich do szkoły i przyprowadza do siebie często starszy jest w świetlicy młodszy rzadziej ..ale średnio jest to 3-4 godz. dziennie. wydaję mi się ze płace ok tym bardziej ze nie jest to u mnie w domu nie sprząta mi nie gotuje nie uczy tylko pilnuję.

Gość gość
a jak z mężem wychodzimy czasem w sobotę i koleżanka może to za taką noc dostaję 100zł. my przed wyjściem przygotowujemy kolacje kąpiel i łóżka. do niej tylko należy posiedzieć przy bajce poczytanie i czasem jak sa głodne dac coś do jedzenia co juz jest przygotowane. no i położenie do łóżka i pilnowanie w nocy ale to są juz nie małe dzieci bo maja 4.5 roku i 8 lat więc można iść spać. ale stawka 3.5 zł za godz. porażka

Gość gość
Ja roznosilam ulotki 4zl na h po tygodniu zrezygdowalam

Gość gość
Ja odkąd zdałam maturę w maju 2014 roku pracuję za 4 zł/h netto. 9h dziennie 5 x w tyg.

Gość gość
3,50 to zależy w jakim mieście. U mnie jest dużo takich ogłoszeń i sporo chętnych.

Gość gość
Niedawno u fryzjera słyszałam, jak jedna z klientek opowiadała fryzjerce, że tyle jej proponowali za pracę w kasie w carrfourze. Ona nie przyjęłam, ale chętne się znalazły. Jeżeli ktoś nie ma z czego żyć, to nawet te kilkaset zł to dla niego dużo.

Gość gość
Kurcze to ja własnej kuzynce place 10 zł za godzinę za opieke nam Młodym a znam takich co biora 15 zł za sprzątanie albo za opiekę. A nie jestem mega kasiasta po prostu byłoby mi wstyd płacić mniej

Gość gość
To jest przemoc finansowa i psychiczna.

Gość gość
3,50zł? ludzie nie mają wstydu ani przywoitości. mnie by było zwyczajnie wstyd komus tyle proponowac. ja piernicze, co za dziady. z takim wynagrodzeniem to do bangladeszu.

Gość gość
Niedawno u fryzjera słyszałam, jak jedna z klientek opowiadała fryzjerce, że tyle jej proponowali za pracę w kasie w carrfourze XXX Bzdura. Kasjerki w Cerfie mają 6 zł na godzinę na rękę przynajmniej u mnie w mieście:) więc to 3,5 zł za nianię to jakaś żenada :D

Gość gość
ozesz masakra.... wstyd