Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tuszonka

Ćwiczenia 30 dniowe.

Polecane posty

Gość Tuszonka

Cześć kochani. Mam na imię Milena Mam około 74 kg przy wzroście 165. Mój brzuch nie jest zbyt duży, ale mam problem z udami i pupą. Wszystko mi się odkłada w tych dolnych partiach. Postanowiłam, że przez 30 dni ćwiczyła. Zrobiłam sobie wyzwania, żeby schudły mi uda i pupa. No i może uda mi się wyrzeźbić brzuch, ale nie będą to według mnie trudne ćwiczenia. Moje ćwiczenia to: 1.Mel B ćwiczenia pośladków. i codziennie przysiady 2. Codziennie brzuszki najzwyklejsze. 3. Ćwiczenia na uda. 5 ćwiczeń po jednaj minucie najprościejsze. Odchylanie nóg. Będę wam pisała czy widzę efekty czy też nie. Ręce nie ćwiczę, bo mam pracę, w której dużo dźwigam i ręce mi się same wyrzeźbiły. Oczywiście zero słodyczy. Będę się starała jeść produkty białkowe. Wiadomo ciężko będzie. Moja waga może nie spaść, bo mięśnie urosną, ale dam radę. Muszę dać radę. :) Po 18 nic nie jem :) KTOŚ ZE MNĄ?

Gość gość
tak czytam i oczom nie wierzę :)

Gość gość
Ważne, ze coś robisz aczkolwiek musisz więcej z siebie dać :)

Gość Tuszonka
Już schudłam prawie 50 kg. Troszkę przybrałam i poszło właśnie w uda. Chcę się tego pozbyć ćwiczeniami na nogi, pupę i brzuch. Sądzę, że jeżeli będę się ograniczała w jedzeniu i zero słodkości to mi się uda. Jak będę widziała efekty będę dalej ćwiczyła oczywiście. W sumie przez całe święta zjadłam dwa kawałki ciasta i nic więcej. Nie mam w ogóle ochoty

Gość Tuszonka
oczom nie wierzysz? To znaczy?