Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria nie dziewica

moja Wielkanoc

Polecane posty

Gość Maria nie dziewica

Mam 41 lat i w Wielkanoc okazało się ze jestem w ciąży:) mój malutki synek ma 8 miesięcy a to bedzie moje 6 dziecko a żyjące 5 Nie obchodzą mnie głupie komentarze 20 latek bo moja najstarsza córka ma 21 i cieszy się bardziej ode mnie.

Gość gość
ok, jestes super :D a po co o tym piszesz? :D

Gość gość
ja też mam 5 dzieci :-) w dzisiejszych czasach będzie Ci bardzo ciężko bo ludzi boli wszystko dlaczego nie głodne, dlaczego czyste, dlaczego dobrze się uczą i chodzą do kościoła a na koniec i tak ktoś Ci dowali że 7 osobowa rodzina to bieda i patologia większa niż np. ten 21 letni gnojek co zakatował 3 miesięcznego malucha a szczególnie na tym forum nie wiem czemu ,ale wydaje mi się że twój post to prowokacja żeby znowu pluć na wielodzietne bo to klasa tego forum :-)

Gość Maria nie dziewica
Nie to nie jest prowokacja po co miałabym to robić? Jestem spełniona kobieta . Chce tylko powiedzieć innym matkom w Polsce ze wielodzietna nie musi być patologia nie mieszkam w Polsce mam super warunki dla dzieci stabilna sytuacje materialną no cóż nie mam 20 lat . Odpowiadam świadome za mój los i los moich dzieci i wiem co to antykoncepcja bo pewnie nie jedna zaraz to wywlecze:) nie jestem też wierząca żyję wg własnych zasad jestem szczęśliwa a to już wzbudza podejrzenia bo wybiega za verso poza ramy polskiego stereotypu. Wiem ze w Polsce nie jest wesoło i gdybym nadal mieszkała w Pl to na pewno pozostalabym przy 2 dzieci ale na moje szczęście wiele lat temu podjęłam ryzyko i nie żałuję miłego dnia szczególnie tym zgorzknialym młodym mamom którym się nie powiodło za bardzo. Więcej uśmiechu i dystansu do siebie

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi, wcale nie uważam, ze 5 dzieci to patologia. Sama wywodzę się z dużych rodzin, moi rodzice mieli po kilkoro rodzeństwa, to jest fajne. Patologią jest dla mnie jedynak :-P Ale coś innego mnie ruszyło w tym wszystkim... WIEK.... nie chciałabym być dzieckiem 41-letniej matki. Sama mam 37 lat, 3 dzieci, czasami marzy mi się 4. ale ze wzgledu na latka nie chcę już, bo nie uważam, by 40-letnia mamuśka to był szczyt marzen dla dziecka. Takie mam zdanie. W kazdym razie wszystkiego dobrego życzę :-)

Gość gość
5 jak najbardziej sama posiadam i to w Polsce :-) ale nie w tym wieku nigdy :-) ja bym się nie zdecydowała