Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc ze znajomymi

Polecane posty

Gość gość

"Przyjaciel się ze mna pogniewał itd, ale robił popijawe u siebie , o ktorej nawet nie wiedziałem bo nie chcial mnie wiadomo bo byliśmy pokłóceni , lecz na tej popijawie byli wszyscy moi znajomi , z ktorymi w ten sam dzien gadalismy że bedziemy coś robić a gdy zbliżał sie wieczór nikt komy nie odbierał.... Lecz na imprezie sie znalazłem bo zadzwoniła dziewczyna tego przyjaciela bym wpadł i z nim pogadał . Wpadłem a tam patrze byli wszyscy pili i jakby nigdy nic wyj****e... wiadomo z przyjacielem sie pogodziłem i go szanuje tak samo jak jego laske bo ona jedyna zadzwoniła. PYtanie me brzmi co mam myśleć o tamych znajomych? Rozumiem że on im nie kazał mnie zapraszać spoko ale przynajmiej by mówili że idą do tego przyjaciela itd...

Gość gość
nie bądz zły na przyjaciół, tamten pociągnął ich wszystkich na swoją stronę. on dla całej reszty jest kumplem, a skoro on o to ich poprosił to tak zrobili. Mogli powiedzieć, ale to jest juz mały szczegół

Gość gość
Czyli co polecasz bym zrobił? Pogadał z nimi o tym czy olał to i dalej z nimi trzymać? bo już sam nie wiem ;/