Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszlibyscie na plażę dla nudystów?

Polecane posty

Gość gość

Boję się, że stare zboki tam przychodzą, ale sama lubię w fajnym odosobnionym miejscu popływać nago i równo się opalić.

Gość gość
faceci by poszli bo lubią oglądać intymne futerka kobiet

Gość gość
zawsze tam chodze

Gość gośćana
Nie wiem gdzie chciałabyś taką plażę odwiedzić. Ja w Polsce na takiej nie byłam, tylko raz w Niemczech, a tak to Chorwacja, jest super. Nie mam żadnych niemiłych doświadczeń.

Gość gość
Całe szczęście, nie jestem naturystką.

Gość gość
10:04, w Niemczech i w Chorwacji byłaś na plaży nudystów bez stanika i bez majtek?

Gość gość
Dagmaro, nie masz co pokazywać swej płaskiej klaty

Gość gość
Tylko tam, gdzie chodzą młodzi ludzie, bo nikt nie zwróci na mnie uwagi. W miejscu gdzie jest duża przewaga emerytów, bardzo w to wątpię, aby się ktoś nie ślinił, bo nawet gdybym miała piersi po pas, a brzuch po kolana to i tak taka sytuacja zaistnieje, bom 30 lat młodsza.

Gość gośćana
Tak, całkiem nago

Gość gośćana
Ja nie mam jeszcze 30 lat, nie spotkałam się z jakimś nachalnym gapieniem czy coś, ludzie zachowywali sie normalnie, to ja na początku miałam problem ze swobodnym zachowaniem

Gość gość
Nie, bo nie mam boskiego ciała. Ale nawet jakbym miał, to też nie, bo nie chcę oglądać innych, szczególnie ich genitaliów. Zupełnie nie odczuwam takiej potrzeby.

Gość gośćana
Nie każdy czuł by się w takim miejscu fajnieđ ja pierwsze dwa razy czułam, skrępowanie, później było już fajnie,bw Chorwacji te plaże są duże nie ma ścisku, jak się chce można się nieco oddalić od innych, fajne są też spacery skalistym brzegiem nago, taka fajna równa opalenizna

Gość gość
W życiu nie usiadłbym gołym tyłkiem na elementach nagiej przyrody. Jeszcze by mi coś wlazło, gdzieś :O Nigdy.

Gość gość
przeciez sie siedzi i lezy na czyms,nikt gola dy00pa nie siada.

Gość gośćana
No poprostu niekturzy lubią naturyzm inni nie, każdy ma prawo do swojego zdania

Gość gość
Wcale nie na naturystyka com są młodzi faceci i całkiem fajni, więc nie wszyscy naturyści są starzy i grubi.Fajni i wysportowani faceci też są naturystami .

Gość gość
Na fotkach świetnie wyglądają i te ich tyłeczki są świetne.Jest co pooglądać. :)

Do odważnych świat należy! ;) Gdybym miała taką możliwość, to pewnie bez wahania bym z niej skorzystała ;) Przynajmniej byłabym równo opalona, haha :D nigdy nie miałam okazji przebywać na takiej plaży i nie wiem co to za uczucie, ale kiedyś chciałabym spróbować :D

Gość gość
Na turystyka com fauny portal i fajni faceci się tam czasami pojawiają.tyleczki maja nawet tajne. :)

Gość gość
Debile kochane na takiej plazy nikt na nikogo nie patrzy,sami to wymysliliscie(jak przystalo na tlukow) Nie rozumiecie naturyzmu to nie zajmujcie sie tym tematem,to dla madrzejszych niz Wy:-D W pl sporo takich plaz

Gość gość
Bardzo przyjemne są nagie spacery brzegiem morza i kąpiele w nim .Po kilku takich wypadach na plaże nie wyobrazam sobie abym się jeszcze pojawil na tekstylnej plaży.Naturyzm jest super.Pierwsze dwa razy było mi ciężko się rozebrać bo były tam tez kobiety.Teraz mi to nie przeszkadza i przyzwuczilem się do widoku nagich osób,stał sie dla mnie naturalny.Jeszcze nigdy nie miałem tak ładnie i równo opalonego ciała jak po takich spacerach.

Gość gość
Ci czterej faceci z naturystyka com maja wyjątkowo ładne ciała na zdjęciu.Jest co pooglądać. :)

Gość gość
Fajne foto. :)

Gość prawictwo pospolite 193
nigdy nie byłem , bo nie mam ochoty oglądać członków JAkby były tam wylącznie kobiety to pewnie bym poszedł

Gość debiutant_debki
W Dębkach przy dobrej pogodzie znajdziesz się wśród setek (!) podobnych sobie ludzi około 30-stki. Większość to pary, ale przychodziły też pojedyncze dziewczyny i żadnych problemów nie doświadczały. W dodatku ta plaża jest taka trochę przelotowa, trochę wymieszana - wzdłuż morza przechodzi ciągle wiele osób (nordic-walking itp.), wśród plażowiczek część jest częściowo ubrana, dużo dzieci, ogólnie taki luz panuj****ardzo nam (z żoną i dzieckiem) się tam podobało.

Gość debiutant_debki
> faceci by poszli bo lubią oglądać intymne futerka kobiet Futerka należą teraz do rzadkości. Raczej całkiem na goło.

Gość gość
wszyscy tam chodzą po to aby sobie popatrzeć, a facetom nie raz stają pały, nie piertol, że nie

Gość gość
intymnych części ciała nie powinno się wystawiać na słońce, ale durni i płytcy fanatycy golizny pewnie nawet o tym nie słyszeli :O taaa najważniejsze się "równo" opalić (i tak nikt w gacie wam nie zagląda) hahahah

Gość gość
Ale kobieta naturalnie opalona w całości dużo lepiej się prezentuje niż białodupa. :)