Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ProBasia

Gdzie przedłużanie włosów Poznań?

Polecane posty

Witam, Chciałabym się poddać zabiegowi przedłużania włosów. Czy któraś z Was ma w tym zakresie jakieś doświadczenia i czy ewentualnie mogłaby coś polecić? Chodzi o miasto Poznań, choć jakiś mały dojazd również wchodzi w grę. Słyszałam dobre opinie na temat Great Lenghts. Czy ktoś mógłby potwierdzić? Pozdrawiam Was gorąco ;)

hejka :) no ogólnie jeśli Poznań to tylko Great :) ciężko mi porównywać z innymi salonami (może jakaś forumowiczka pomoże ) :)? ja na szczęście od razu trafiłam pod skrzydełka pani Bogny :) i nie mam zniszczonych włosków jak niektóre koleżanki no i nikt mi nie zwraca uwagi że mi doczepy widać hihiihih. Pozdrawiam!

równiez polecam great lenghts. cena adekwatna do jakosci. no chyba, ze wolicie jakies badziewiaki miec. a te wygladają jak naturalne. robilam do slubu hehe ;)

Gość fryzureczka
Ja też mega polecam Great Lenghts w Poznaniu! zrobili mi super fryz!

Gość kata_katrzynka
ja też polecam Great Lenghts! :) na serio warto iśc do nich - pelna profeska, a jakie teraz mam wloski piekneeeee <3

Gość KamillaKrolowa
Potwierdzam i podpisuję się pod każdą dobrą opinią o Great Lengths !

Gość gość
Ja ostatnio po kilku latach zamieniłam salon na dziewczynę z OLX. Sama nosi przedłużone, piękne włosy. Polecam keratynę - dużo lepiej mi się sprawdza niż inne metody. Pamiętajcie, że cena też świadczy o jakości! włosy muszą kosztować, żeby dobrze się nosiły, a zabieg musi kosztować żeby był porządnie zrobiony przez profesjonalistę. Pozdrawiam wszystkie fanki przedłużonych kosmyków ;-)

Gość Editn
Nie sądziłam, że efekt będzie tak zaskakujący. Zanim wybrałam Great Lengths długo się zastanawiałam, czytałam w internecie, trochę popatrzyłam też na opinie i przeczytałam artykuły na ich blogu. Zabieg przyjemny, mogłam liczyć na pomoc i wyjaśnienie, wszystko dobrane do moich włosów i idealnie pasujące. Gdybym miała wybierać jeszcze raz... nie zawahałabym się ;)

Gość ToLaLa
Jeśli chcecie przedłużyć na taśmy to teraz w ofercie Great Lengths są GL Tapes. Oglądałam w internecie i na instagramie włosy przedłużone tymi taśmami i są naprawdę super. Chyba sama się zdecyduję :)

Gość Marika

No jasne, że jak przedłużanie włosów to w Poznaniu i Great 😉 Sama tam robiłam i jestem bardzo zadowolona. Początkowo zaczęłam od konsultacji, gdzie wszystko mi wyjaśniono, a potem sam zabieg przedłużania, dostałam dokumenty potwierdzające jakość i oryginalność włosów i  gwarancję 🙂 

Gość Moniczka

Ja nie wyobrażam sobie wybrać inną metodę niż Multisonic Great Lengths - trwałość, jakość i tak jak wspomniała Marika gwarancja! Nie spotkałam się wcześniej z salonem, który dawałby gwarancję na włosy 🙂