Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś wie jak pozbyć się tego dziadostwa tp sa

Polecane posty

Gość gość

powiem krótko co miesiąc za telefon przychodzi po 150 zł korzysta z niego praktycznie tylko mama . ciężko było ją przekonać ale udało się zgodziła się na komórkę chciałabym zrezygnować z tego g****a , że tak powiem bo sam abonament 50 zł , w którym jest jakaś śmieszna godzina na stacjonarne no i oczywiscie zadzwoni się gdzieś i + 60 zł za neostrade to miesięcznie mamy tak 140-160 zł .internet będziemy mieć miejscowy bezprzewodowy . Czy ktoś wie jak się zabrać do rezygnacji z telefonu i neostrady ?

Gość gość
właściciel na ktorego nazwisko jest telefon idzie do jakiegokolwiek punktu ORANGE i składa wymówienie. Trwa to 30 dni. W tak zwanym międzyczasie ze dwa razy zadzwoni jeszcze pracownik, żeby się upewnić, czy nie zmieniono zdania i koniec. Ja tak zrobilam w zeszłym roku

Gość gość
Zależy na ile masz podpisaną umowę . Mój ojciec podpisał na 2 lata na najniższy abonament bo wprowadzili zmiany i musiał podpisać nową umowę . Też chce zrezygnować i przejść na komórkę , niestety jeszcze 9 miesięcy musi czekać aby wypowiedzieć umowę i nie płacić kary za zerwanie . Trzeba napisać pismo miesiąc przed końcem umowy bo inaczej jest automatycznie przedłużana

Gość gość
Szlag by ich trafił przed chwilą zadzwoniłam na 19393 tam pani powiedziała że nie zajmuje sie tego tupu sprawami i musiałam dzwonic na jakąs płatną infolinie 800coś tam a tam następna zaczęła pierdolić że co jest przyczyną takiej decyzji i takie tam jak wytłumaczyłam to zaczęła proponować tę samą prędkość internetu o 10 zł taniej nielimitowane połączenia na stacjonarne za 50 zł jak tylko podpisze na 2 lata umowe i tak zleciało 10 minut za które musze zapłacić ciekawe jeszcze ile a tematu rezygnacji unikała i tyle się z tej całej infolini dowiedziałam po dużym ancisku powiedziała tylko że trzeba wysłać pismo do orange poleconym na ulice jakąś tam do Skierniewic i tyle sie dowiedziałam

Gość gość
upup

Gość gość
Sprawdź do kiedy umowa,wymówienie do punktu i koniecznie wołaj potwierdzenie.Nie zapomnij także oddać sprzętu do neostrady bo po czasie przyjdzie rachunek/ok,600 zł/.I pamiętaj niczego nie podpisuj.

Gość gość
A jeśli nie wiesz do kiedy umowa to albo masz już bezterminową,albo jak zrobisz wypowiedzwenie to Cię poinforują w punkcie,tyle,że musi być właściciel.Swoje przeszłam bo u mnie było na niepełnosprawną mamę ale udało się.Sprzętu nie chcieli odebrać,kłamali o braku wypowiedzenia/bo pierwsze wysłałam meilem,złożylam reklamację to też jej nie było/.Nerwy zszargane.

Gość gość
o tyle u mnie dobrze ze neostrada jest do 31 maja a telefon jest bezterminowy , sprzętu im nie muszę zwracać bo modem i aparat telefoniczny kupowałam w sklepie

Gość gość
u mnie jak rezygnowałam to codziennie ktoś dzwonił i proponowal nawigacje za 1 zł tablety i inne p********ia jak tylko podpisze umowe na 2 lata albo że przez poł roku abonament będe miała za 1 zł to sie w********m odłączyłam kabel od telefonu bo nie mogłam zdzierżyć codziennie tych ich "nowych promocji " to przysłali formularz na anulowanie rezygnacji już wypełniony wystarczyło tylko podpisać i odesłać

Gość sowamadraglowa
Stacjonarka to już przeżytek i chyba tylko w urzędach się sprawdza.. musisz poczekać aż się umowa skończy i napisać rezygnację. Powinno się udać. Wcześniejsze zerwanie umowy grozi zapewne grzywną więc słabo ;/ ja już dawno przerzuciłem wszystkich na kartę i miesięcznie płace 24zł za numer.