Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tani ośrodek wypoczynkowy w beskidach

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam serdecznie do Międzybrodzia żywieckiego,które znajduje się w odległości 10 km od Żywca ,30 km od bielska-białej ,70 km od Krakowa i 30 km od granicy ze Słowacją . Nieopodal naszego ośrodka płynie górski wodospad "Isepnica" , któy wpada do przepływającej przez miejscowość rzeki "Soły" . Poprzez spiętrzenie wód na tej rzece powstało jezioro Międzybrodzkie( w pewnym miejscu jest piaszczystą plaża)wypożyczamy sprzęt wodny . , który jest jedną z największych atrakcji miejscowości . Na asfaltowej drodze prowadzącej na szczyt "Żar" można spotkać się z niecodziennym zjawiskiem . Na pewnym odcinku tej drogi przedmioty toczą się same pod górę ,wbrew prawu grawitacji, a na samej górze funkcjonuje słynna w całej polsca górska szkoła szybowcowa ( na tym terenie w okresie zimowym funkcjonuje stok narciarski sztucznie anśnieżany)Dla każdego znajdą się tu atrakcje. Znajdujemy się w centrum miejscowości a w skład naszego ośrodka wypoczynkowego wchodzi : Budynek główny (recepcja, świetlica) , duży parking , miejsce na grilla , plac zabaw dla dzieci . 21 domków letniskowych murowanych w skład każdego z nich wchodzi parter ( pokój gościnny: zestaw wypoczynkowy, szafa,radio,tv, kuchnia : kuchneka elektryczna,czajnik elektryczny , elektryczny ogrzewacz wody ,lodówka,naczynia,kieliszki,garnki,szklanki itp łazienka : wc , natrysk , umywalka z szafką ) piętro( sypialnia 3lub 4 osobowa w zależności od domku) możliwość dostawek. akceptujemy zwierzęta organizujemy szkolenia , narady , spotkania rodzinne , atrakcyjne ceny przez cały rok W przypadku niskich temperatur powietrza udostępniamy grzejniki elektryczne Serdecznie zapraszam ! u nas jest wiele atrakcji, a jeśli mimo to komuś będzie mało wrażeń to proponujemy również w promieniu 10 km zwiedzanie piwiarni w żywcu , zapory w Tresnej , elektrowni wodnej w Porąbce i ruin Gierkowskiego ośrodka wypoczynkowego w Kozubniku .

Gość gość
panienko po co grzejnik? Ty jesteś bardzo gorąca:)

Gość gość
tomek idź mi stąd !

Gość gość
ja nie chcę iść na szczyt Żar bo wolę szczytować z Tobą panienko:)

Gość gość
Tomek powiedziałam coś !!!! chyba że wybierasz się do międzybrodzia to zapraszam serdecznie nocelei już od 15 zl

Gość gość
wybieram się do Międzybrodzia kotku, będziesz tam?:) Tomek

Gość gość
oczywiscie a w jakim terminie i ile osób to coś znajdziemy dla ciebie ;)

Gość gość
tylko ja sam no i Ty, miło Ci?:)

Gość gość
13:10, widzę że lubisz poświntuszyć:)

Gość gość
nie , nie w takim razie będziesz miał domek dla siebie , a jaki termin cię interesuje ?

Gość gość
13:16, jeszcze niestety nie wiem kiedy :( a jak często będę widział Ciebie i Twoje nogi?:)

Gość gość
to nie jest akurat ważne. ceny u mnie są od 15 do 100 zł za osobę także termin jednak jest ważny jeśli chcesz znać konkretną cenę

Gość gość
czy będę mógł Cię całować po bosych stopach?:)

Gość gość
Pozwól mi chociaż raz zobaczyć Twoje bose stopy:)

Gość gość
dobra ty znowu swoje weź sie wkońcu ogarnij dobrze ?

Gość gość
co ja poradzę że jestem fetyszystą kobiecych stóp, przecież pokazanie stóp facetowi to nie jest grzech panienko

Gość gość
czy ktoś jest jeszcze zainteresowany takim obiektem ?

Gość gość
ja kotku:) Tomek ale najbardziej jestem zainteresowany tym co masz między nogami:)