Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Sylwia

zdrowie...

Polecane posty

Gość gość Sylwia

Witam. Od jakiegoś czasu nie czuje się najlepiej, tzn z początku pobolewał mnie w dolnej części brzuch, gdy dotykałam w tym miejscu to czasami bolało. Do tego, mam uderzenia ciepła, kołatanie serca, ból głowy, wypadają mi włosy, nadmierna potliwości,duszności, dodam że ból się nasila gdy wykonuje jakieś czynności, np. nachylam się, sprzątam lub szybko idę. Byłam u ginekologa i wszystko niby jest oki. Banianie moczu,krwi, cholesterol, glukoza w normie. Miałam także robione bania w kierunku tarczycy wynik TSH 0,96. Potem do szły bóle pleców w dolnej części pleców, drętwienie ręki, stan podgorączkowy, kuje mnie i piecze w górnej części pleców tuż nad stanikiem. Bardzo męczą mnie te dolegliwości a lekarz nadal nie wiem co mi jest. Miałam jeszcze USG brzucha też wszystko oki. Nie wiem już sama co mam o tym wszystkim myśleć... Czy ktoś z was miał może podobne dolegliwości? Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam.

Gość gość
Moze wcześniejsza menopauza. Zbadaj hormon fsh w 3dniu cyklu.

Gość gość Sylwia
W takim wieku? Mam 24 lata...

Gość gość
To mało prawdopodobne ale nie wykluczone. Fsh warto zrobić to nie musi byc pełna menopauza ale np. Jej początek. Oczywiście moze tez byc nerwica albo coś innego. Ja mam wcześniejsza menopauzie w wieku 30 lat i niektóre obiawy podobne do twoich dlatego zasugerowałem. Tylko sie nie martw na zapas bo szansa ze to to niewielka

Gość gość
Poproś ginekologa żeby wykonał ci usg narządów rodnych. Moze to jakaś torbiele np.