Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka kobieta może być dla kogoś atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

- dość skryta i małomówna - żyjąca w świecie swoich upodobań i fantazji, wymyślająca nowe światy. Lubi pisać, rysować, malować, szyć, projektować, chodzić na długie spacery, czytać książki, słuchać muzyki. Jeśli ma więcej czasu, podróżuje samotnie - samotniczka z natury; nie potrafi zbyt długo przebywać wśród ludzi i niełatwo się otwiera przed nimi - cicha, nie umie siebie zareklamować, a może i nie wierzy, że to coś da - ma dość wąskie grono znajomych - nigdy nie była w związku i nie wie jak to jest - praktycznie wszędzie chodzi sama - zazwyczaj z wyboru, ale bywa, że po prostu nie ma z kim Czy taka kobieta może się komuś spodobać? A może jest nudziarą na tle innych kobiet?

Gość gość
jezu przeciez widac że masz problem z sobą

Gość gość
Niestety wszystko się sprowadza do tego, że ładna lub przeciętna samotniczka jak najbardziej może być atrakcyjna, a jeśli nie jest ładna, to nikt nie spojrzy na jej rysunki, książki i spacery :/

Gość gość
taka kobieta ma szanse na związek ale facet nie. Ciesz się, że urodziłaś się kobietą!

Gość gość
Dlaczego tak uważasz?

Gość Bushman
Jestem podobny, przynajmniej w części opisu. Dla mnie byłaby idealna pod warunkiem, że w łóżku znałaby swoje miejsce i wiedziała czego oczekuje.

Gość gość
tylko taka ,chyba ze lubisz k***y , z tego co wiem i wiedzą inni to lubisz d***** i k***y nadajaće trzy po trzy trajkotajaće sucze :D

Gość gość
ale p/i/z/n/e/l/as wlasna charakterystyke oczekujesz poklasku niuniu? :D

Gość gość
Z wyglądu jestem przeciętną dziewczyną. Nie jestem jakaś paskudna, ale też daleko mi do bycia pięknością. Taka normalna dziewczyna, jakich wiele na ulicach.

Gość gość
Przecież ten opis brzmi jak opis NORMALNEJ, spokojnej dziewczyny, więc jakby miała okazję poznać jakiegoś faceta, to czemu miałaby być dla niego nieatrakcyjna lub też atrakcyjna? Tak samo towarzyskie, krzykliwe dziewczyny mogą być atrakcyjne lub też nie, to zależy w czyim odbiorze.

Gość gość
Nie oczekuję żadnego poklasku. Nie w tym celu tutaj napisałam. Po prostu zastanawiam się, jak mogę być odbierana przez płeć przeciwną będąc taka a nie inna. Po co ta złośliwość, nie można już normalnie popisać?

Gość gość
Tym, którym się spodobasz będziesz się podobać, a tym którym nie - nie będziesz :D to jedyna prawidłowa odpowiedź :P bo tak naprawdę opis ten nie wskazuje niczego odpychającego. Jedynie miałabyś problem, gdybyś trafiła na kolesia, który się przykleja do dziewczyny i chce z nią spędzać każdą minutę.

Gość gość
Właśnie się zastanawiam, czy nie jestem jakaś dziwna... Ciągle się czuję taka w towarzystwie, mam wrażenie, że odstaję od innych. Faceci są dla mnie mili, zdarzało mi się z nimi przyjaźnić, ale jako kobieta nie istniałam dla żadnego. Tak sobie myślę, że może to dlatego, że jestem spokojną osobą? Może oni wolą takie kobiety, którymi mogliby się pochwalić w towarzystwie, przebojowe i robiące wokół siebie dużo szumu?

Gość gość
koorfa ,co to za moda pisanie pierwszych postow w 3 osobie a potem juz w 1 ?:o :D

Gość gość
Nie czepiaj się. Dlaczego na tym forum tyle jadu? Napisałam kilka słów o sobie, chciałam normalnie pogadać, ale niestety nie każdy potrafi to zrozumieć.