Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moczek

wygląd

Polecane posty

Gość waran beaty
Tobie COŚ nie pasuje, więc się nie wypowiadaj.

nie bądzcie wulgarni, tylko postarajcie się normalnie pogadać no czy to takie trudne jest ?

Gość gość
Jestem osobą kulturalną, ale przyznam, że trudno zachować kulturę, gdy spotyka się osoby, które reklamują własne problemy z seksualnością.

Gość gość
Na przykład taki pan Iwaszkiewicz. No, lubił chłopców, ale nie latał z tą informacją po redakcjach, tylko sobie uprawiał, to swoje zboczonko, na boku. Był kulturalnym człowiekiem, nie chamem, który pierze swoje prywatne brudy publicznie.

Gość gość
Moczek dziś to nie jest problem tylko orientacja jestem zdrowy i normalny ! x Gdybyś był zdrowy, to byś lubił kobiety. Nie ma czegoś takiego jak orientacja. Dałeś sobie wmówić, te ideologiczne brednie. Rozumiem, że łatwiej znosić swoją przypadłość, gdy jest ona określana miłym słowem, ale to nie zmienia tego, że homoseksualizm w oczach Pana jest obrzydliwością i w oczach ludzi, którzy nie pozwolili zdewastować swojego umysłu, także. Pomijam już to, że i tak jesteś projektem. Po prostu nie istniejesz.

ale czy ja cie czymś obraziłem ? napisałem coś nieprzyzwoitego ? czy uraziło cię tylko to, że mam napisane na profilu, że jestem gejem ?

Gość gość
Wydaje mi sie ze dla gejow wyglad jest malo istotny dlatego maja na koncie bardzo duzo osob z ktorymi spia liczy sie sam seks nie uczucia...

Gość gość
Tak, obraziłeś mnie, swoją nachalną propagandą. Ja, tobie nawet wybaczam, ale nie zmienia to faktu, że zachowujesz się w sposób, nie do przyjęcia, niestety :(

dobrze jak cie to tak razi to wykasowałem to ze swojego opisu ale czy ci się to podoba czy nie homoseksualizm zawsze był, jest i nadal będzie i w Polsce też otrzymamy równe prawa tak jak to już jest w innych bardziej cywilizowanych krajach - to tylko kwestia czasu ;-)