Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie wkurza was jak w drogerii

Polecane posty

Gość gość

Czy nie wkurza was jak w drogerii widzicie laski, które muszą powąchać np. wszystkie szampony zanim zdecyduja sie na kupno jednego? Przecież otwieraja produkt i wpuszczaja do niego powietrze, przez co skraja jego przydatnosc do uzycia. No i do cholery, od kiedy to sie kupuje szampon do wlosow tylko pod katem zapachu?? Przecież szampon moze pachniec oblednie, a zrobic siano z włosów, to co wtedy za zaleta, ze pieknie pachnie?

Gość gość
zajmij sie czymś pożytecznym

Gość gość
no tak, bo inne topiki na tym forum to sa mega pożyteczne :D A szczególnie Twój post, który bardzo dużo wniósł do dyskusji...

Gość gość
Ja i tak kupuję na allegro, znalazłam babkę, która mi zawsze doradza, cierpliwie odpowiada na każdego maila i zna się na rzeczy.

Gość gość
W ogóle irytuje mnie to, że ludzie otwierają produkty. Zawsze potem muszę grzebać, żeby wyjąć z tyłu nieotwierane opakowanie. Sama tak nie robię. Widzę, jest napisane, jaki zapach, to się mniej-więcej orientuję. Pozostaje kupić i wypróbować. A nie otwierać i potem nie kupić, zostawić takie używane dla kogoś. Powinno się płacić za otwieranie produktów, to może by się niektórzy oduczyli.

Gość gość
lecz się

Gość gość
ja tak robie ale z plynami do plukania

Gość gość
Coś się k****a do szamponów przyje//b..a..ła? Bo to jedną rzecz ludziska otwierają i wąchają? Gniotą chleby, bułki. Łapska w masło wsadzają a wcześniej nie wiadomo gdzie je trzymali. To jest gorsze aniżeli odkręcenie durnej zakrętki. Szampon się szybko nie przeterminuje i nie zniszczy od odkrecania. Też sobie temat z d**y wymyśliłaś :O

Gość gość
Dlaczego sie przyczepilam do szamponow? Noe przyczepilam, tylko sie po prostu bardzo dziwie, jak mozna wybierac szampon tylko po zapachu... zreszta pisalam ogolnie o kosmetykach, szampony posluzyly za przyklad. To samo dotyczy np. żeli pod prysznic.

Gość gość
mnie bardziej wk...wia przymierzanie butów na gołą stopę. To jest dla mnie niewyobrażane prostactwo

Gość gość
Bardzo cenny temat:o Jeśli jakiś produkt nie znosi kontaktu z powietrzem to jest hermetycznie zamknięty. Jeśli nie jest, żadne wąchani go nie zepsuje. Ja sobie sprawdzam dezodorant, płyn do płukania czy do higieny intymnej, a potem sięgam z końca niemacany. A jeśli kogoś to denerwuje, niech nie kupuje w sklepach samoobsługowych:classic_cool:

Gość gość
Do goscia z 15:53 - jakbys nie wiedziala, to na szamponach, czy żelach, są takie symbole słoiczka z liczbą np. 12, co oznacza, ze produkt jest przydatny do użycia 12 miesiecy od otwarcia. Jeżeli ty otworzysz swoimi łapskami ten produkt w drogerii, a ja ten produkt kupie 3 miesiace pozniej, to zostaje mi juz tylko 9 miesiecy waznosci( a moze chcialam kupic sobie ten kosmetyk na pozniej? ale nie,musze go zuzyc od razu, bo byl otwarty!). Dlaczego jestes taka hipokrytka - nie mozesz wziac tego plunu, ktory wczesniej zmacalas, skoro byl otwarty przez Ciebie? No nie rozumiem tego, skoro wg ciebie otwieranie nic nie psuje, tymbardziej, ze produkt był otwierany PRZEZ CIEBIE? Skrajna głupota i egoizm...

Gość gość
Mojej znajomej ochroniarz kiedys kazal kupic lub zaplacic za krem do rak,ktory otworzyla i powachala.