Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RalaShaniBlack

Chłopak, który zdradził

Polecane posty

Hej, bardzo mi zależy, żeby ktoś wyraził swoją opinię na temat mojej sytuacji w związku i ocenił jak to wygląda z boku. Jak sądzicie jak wygląda zachowanie chłopaka, który zdradził i bardzo tego żałuje? Tak się stało, że mój chłopak zdradził mnie z jedną ze swoich znajomych. Skończyło się na seksie oralnym, nie było czystego stosunku płciowego ale zdrada to zdrada. Przyznał mi się do tego i twierdzi, że bardzo żałował, że płakał i męczyło go sumienie. Ale spotykał się z nią nadal. Wcale nie miał zamiaru konczyć tej znajomości. Twierdził że więcej takich sytuacji by nie było. Jak sądzicie, po co dalej chciał utrzymywać tę znajomość? Czy jakby naprawdę tego żałował zakończył by ją szybko?

Gość gość
płakał i męczyło go sumienie. Ale spotykał się z nią nadal. Wcale nie miał zamiaru konczyć tej znajomości-- I TY SIE JESzCZE PYTASZ.... NAIWNAS JAK DZIECKO. KTÓREGOŚ DNIA SIĘ POKŁÓCICIE, ON DO NIEJ POLECI , A NA TWOJĄ UWAGę USŁYSZYSZ" BO BYŁEM TAAAKI ( PRZYBITY, ZŁY, NIEESZCZĘSLIWY, TO TWOJA WINA, TY MNIE DOPROWADZIŁAS...'' ITP. BZDURY poza tym, co tylko raz to było i ci sie przyznał? czyli albo to nie było tylko raz...albo miał w planach dalej, skoro nadal chciał się z nią spotykać... eee, no żenada, facet Ci ściemy wali a ty wieerzysz