Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzych1238

Bez szans na związek

Polecane posty

Gość Krzych1238

Mam 20 lat i uważam że nie mam szans na bycie w związku. Niestety mój wygląd stanowi barierę nie do pokonania.jestem nie dośc że niski to jeszcze i bardzo drobnej budowy. Jestem mniejszy od wiekszości mężczyzn. Kobiety nigdy się mną nie interesowały a jeżeli już się jakas znalazła to była z reguły najbrzydsza ze wszystkich. Pomimo tego że nie jestem osobą wycofaną i nie odstaję zachowaniem od innych chłopaków, chodzę na imprezy, lubię rozmawiać z ludźmi dziewczyny zawsze traktowały mnie jak kogos gorszego od innych. Postanowiłem odpuscic sobie poszukiwane kobiety do związku ponieważ dla takich jak ja niestety miłości nie ma. Na swoje 21 urodziny planuje iść do burdelu ponieważ chciałbym w końcu zobaczyć jak to jest być z dziewczyna i będzie to pewnie jedyna okazja w moim zyciu.

Gość gość
A ile masz wzrostu i wagi ?

Gość Krzych1238
173 cm wzrostu i 63 kg wagi ale przez drobną budowę wyglądam na dużo mniej ponieważ mam bardzo wąskie( nigdy nie widziałem faceta z węższymi ) barki i chude nogi i ręce. Niestety jest to u mnie genetyczne.

Gość gość
To ja mam 177 cm, 67 kg. Też jestem drobnej budowy i mam małe ręcę, ale chodzę na siłkę i robię szerszy :) Idź na siłkę i stosuj diety, to się rozbudujesz.

Gość gość
A bary mi się poszerzyły, a nogi mam zgrabne i napewno nie chude.

Gość Krzych1238
Chodziłem na siłownię przez 10 miesięcy i jedynym efektem było to że z wielkim trudem udałe mi sie przekroczyć 60 kg. Nie mówiąc już o tym że nie widać po mnie zupełnie ze kiedykolwiek sztangę w ręku trzymałem. W końcu sobie odpuściłem bo po prostu szkoda mi było czasu. W tej chwili już nie ćwiczę i z moim metabolizmem za parę miesięcy spadnę pewnie poniżej 60 kg.

Gość gość
Rozumiem cię. W twoim wieku też nie warzyłem 60 kg, a w ciągu roku ustabilizowała mi się waga. Więc nie mam już nie dowagi, mam normalną wagę i z czasem coraz lepiej wyglądam. Bardziej szerszy jestem niż z 4 lata temu. Mam 24 lata. Musisz poczekać pewnie, jak metabolizm ci się spowolni. To też kwestia pewnie genów jak mówisz.

Gość Krzych1238
Niekoniecznie mój ojciec jest identyczny nawet nie ma 60 kg

Gość gość
To mu podziękuj, że takie geny ci przekazał :) A próbowałeś odżywek jak chodziłeś na siłkę ? Dużo białka trzeba spożywać, żeby mięśnie urosły. Samo ćwiczenie nic nie da. Potrzebna jest dieta.

Gość gość
To Ci coś powiem nie ma reguły, widzisz Twój ojciec kogoś ma ja w pracy mam różne osoby ale 90 procent jest niższa ode mnie (ja mam 186) jednak oni maja fajne dziewczyny a ja co 32 lata i sam ponoć jakiś brzydki nie jestem, sam nie wiem o co chodzi chyba odstraszam kobiety swoim zachowaniem, sposobem bycia, mową ciała, widać jest to wszystko mało męskie, wzrost wcale mi nie dał powodzenia...

Gość gość
Zgadzam się z powyższym postem. Są nawet faceci z fajną pracą, z pieniędzmi, fajnym wyglądem a i tak sami.

Gość gość
gość dziś no dokładnie niestety sam wzrost powodzenia nie da, podobnie praca, dom, fajne pasje, ja mam to wszystko a jednak jestem sam

Gość gość
Trzeba mieć po prostu dobre podejście i umieć coś zakręcić kobiecie ;)

Gość gość
Atrakcyjność leży w dużej mierze w zachowaniu, poczuciu humoru i posiadania tego czegoś, tego błysku. To przyciąga kobiety :)

Gość Krzych1238
Może i mój ojciec kogoś znalazł ale miał wtedy 37 lat a moja matka to niestety ani mądra ani ładna. Co do urody to wiadomo ze dziewczyny lecą na wygląd i każdy kto mówi że jest inaczej po prostu kłamie. Jakoś dziwnym trafem wszystkie koksy mają masę dziewczyn pomimo że nie raz są to po prostu zwykłe barany które całymi dniami rzucają k*****i i siedzą pod blokiem.

Gość Krzych1238
A co do siłowni to pochłaniałem wtedy ogromne ilości jedzenie i zjadłem 5 kg gainera tylko co z tego siłownia nie jest dla ludzi o budowie 13 latka. Nie da się ukryć przytyłem trochę ale co z tego jak nic po mnie nie widać

Gość gość
Zależy jakie masz stężenie testosteronu. Ja mam wysokie i może dlatego mimo, że jestem szczupły to mam taką sylwetkę do ćwiczeń. Jak jest tam u ciebie ? Ja jestem mocno owłosiony, wcześniej zacząłem dojrzewać i mam taką sylwetkę w sam raz do ćwiczeń. Ja przechodziłem jedynie 5 miesięcy, a rodzice i wujek mojej matki mówili, że mi nieźle bary poszerzyło. Teraz mam zamiar zacząć chodzić od maja, bo musiałem przerwać od stycznia. Przypomnę, że mam 24 lata.

Gość gość
Za szybko się poddałeś. Wiesz ile kobieta poświęca czasu, żeby tacy jak ty ocenili ją, ze się nadaje ? Samo codzienne mycie i układanie włosów, golenie ciała, balsamowanie, jakiś balsam brązujący czy lakier do paznokci, ewentualnie makijaż. To tylko podstawy ale zajmują dużo czasu. Trzeba wstać wcześniej rano, wieczorem także na dłużej zająć łazienkę. Samo się nie zrobi.

Gość Krzych1238
To ja niestety mam niski poziom bo nie jestem owłosiony na ciele.

Gość Krzych1238
Po prosty nie każdy nadaje się na siłownię trzeba sie z tym pogodzić a co do kobiet to faktycznie zastanawiam sie nad prostytutką bo jak będę czekał w nieskończoność to sie własnego pogrzebu doczekam.

Gość gość
Nie przejmuj się. Ja mam 24 lata i nie straciłem jeszcze prawictwa. Muszę sobie poukładać wszystko. A co do siłowni, to miałeś program ćwiczeń ? Najlepiej jak byś miał program do ćwiczeń od instruktora. Zapewne musisz mieć też wyższy ton głosu, skoro masz niskie stężenie teska.

Gość Krzych1238
Głos mam normalny(niski) ale sylwetkę jak 13 latek.

Gość gość
Niski głos, to taki męski :) Gruby hehe :D Jeden ma niższy, drugi ma mniej jak każdy zresztą. Kwestia genów. Od teska ponoć tez k***s rośnie. Miałeś ustalony program ćwiczeń ? Na różne części ciała ?

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu szukała wysokiej i grubszej aby dzieci były przeciętne. Widzę Twoje szanse. jedyne co mi przychodzi do głowy na wiele osób nie zwracasz uwagi . Jakbyś chciał to byś znalazł. Jeśli jestes jak piszesz przeciętny ja jestem nienormalna to mi jest gorzej

Gość gość
Pewnie chciałby super d**y.

Gość Krzych1238
Nie chciał bym super d**y bo wiem że nie mam szans na nią ale nic chciał bym jakiegoś zaniedbanego paszczura a takie dziewczyny się mną interesowały. W dodatku te dziewczyny oprócz tego że były brzydkie były również często porąbane czyli po prostu odpady których nikt nie chciał. ja pomimo tego że z wyglądem u mnie cienko nie uważam się za lamusa i nieudacznika, mam ambitne plany na przyszłośc więc chciałbym chociaż przeciętną dziewczynę.

Gość gość
Tacy jak ty mają minimalne szanse na znalezienie kobiety w dzisiejszych czasach ponieważ liczą się kolesie wysocy i dobrze zbudowani. Znam kilku takich jak ty i zaden nie ma kobiety

Gość gość
Dopiero tutaj była rozmowa, że w zrost powodzenia nie daję. :) A ty swoje ;)

Gość gość
wzrost